Kreativní soutěž o přístup do bety Heroes of the Storm!

Je tu další soutěž o beta klíče do Heroes of the Storm! Vaším úkolem bude tentokrát vymyslet krátkou básničku, která bude tématicky zaměřena k dané hře (Heroes of the Storm, případně jiné hry od Blizzardu). Básničku musíte přidat do komentářů pod tuto novinku. Po skončení soutěže budou vybrány ty nejlepší a odměněny přístupem do Heroesů. Hodnotit budeme zejména vtip a nápaditost, takže šanci mají i ti, kteří se nenarodili s “básnickým střevem”.

Doporučujeme, abyste měli na svých účtech uveden také email, abychom vás mohli kontaktovat.

Opět si prosím přečtěte hlavně všeobecné podmínky, ale také pravidla. Tentokrát hrajeme o 10 klíčů, tak hurá do toho!

Všeobecné podmínky

  • Beta klíče jsou vázány na účet vytvořený pod regionem EU.
  • Po aktivování není možné provádět přesun na jiný region, než EU.
  • Budeme vyžadovat vaše jméno (ne battletag, ani account name) a email, pod kterým jste registrováni na Battle.netu, pro budoucí kontrolu aktivace beta klíče. Klíče nelze prodávat či předávat dále. Blizzard si jejich provázanost s účtem bude kontrolovat a v případě, že nedojde ke shodě s nahlášeným e-mailem, klíč zablokuje.
  • Výhry nejsou vymahatelné.

Pravidla souteže

  • Vaším úkolem bude tentokrát vymyslet krátkou básničku, která bude tématicky zaměřena k dané hře.
  • Básničku musíte přidat do komentářů pod tuto novinku.
  • Soutěžit můžete do 13. 2. 2015 20:00!
  • Vyhodnocení a losování proběhne ještě téhož dne, 13. 2. 2015, výherci budou uveřejněni zde na webu.
  • Výherce budeme kontaktovat skrze email, který bude uveden na jeho účtě zde na webu.
  • Redakce Heroesfan si vyhrazuje právo na změnu pravidel během soutěže.

Aktualizace: Pro obrovské množství komentářů bude vyhodnocení v sobotu, 14. 2. 2015



Naposledy upravil/a Jerryky 13.02.2015 v 21:20:13.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Pepy 12.02.2015 15:09

Skládal básně hrozně rád,všeh horďáků byl kamarád,Jednou však přišel k němu troll,Řekl mu Ty žumpo z kirin thor !Mišel se však osočil,na Trolla se hnedd otočil,Pár fireballů,to byl bál,z Trolla je teď hovnivál !

BloodcryCZ 12.02.2015 14:57

Dny se krátí nastavá temný čas,v onknech mihotá se jen svíčky jas.Diablo sám nám duše přišel odebrat,my se však bez boje nehodláme vzdát.I když samoté legie pekla proti nám stojí,nikdo znás hrdinů světla smrti se neboji.Bratři nadejde den kdy si buh zavolá i vás, necht anděle samotní v bitvě ochranuji nás.Pujdem k branám pekla a možná i ještě o kus dál,život dávno peklem i bez Diablo pro nás se stal.

Lorralas 12.02.2015 14:07

Iba HoSko a nikto inýje to super hra tak nehľadajna nej chyby, sú to iba pravdivérýmy.Najlepšia je Tyrande keď ju máštak nikto ti killy nekradne,Lich king jeho spelly su chladné.Už to skúšam týždne čakám ibakedy key príde, skúšal som to veľakrát a keď som key nedostál tak som nebolrád ale čo už podporuje ma v tom brat.Diablo to je teda frajer nehľadaj v ňomnádej, HoEsko je niečo ako svätá kázeň,táto hra je niečo ako v lete bázen.Heroesfan to je ale stránka je topre mňa niečo ako bánka.Už od maličkásom mal Blizzard rád, stále máš od Blizzardučo hrať.Tak takto sa to končí Illidan vBlack Templu z okna močí.

rapidolo 12.02.2015 13:10

O tejto hre ja sníval som neraz,môj sen vy splniť mi môžete teraz.Odmalička obdivujem Blizzard,Jainu zahrám ako mocný wizard.Kvôli HotS ja tu píšem básne,všetky ženské postavy sú tam veľmi krásne.Môj obľúbený pusher je Zagara,zložím básničku nech mam key zadara.

Haffy 12.02.2015 13:04

Zdál se mi sen,že beta key dostal jsem.Všechno je to náhoda,ať rozhodne příslušná porota.Už mě nebaví koukat na ostatní,jen sledovat jak to válí!Ráno, odpoledne, večer,až se mi z toho chce brečet!třináctého druhý dvacet nula nula,to je ta osudná hodina!V ten moment se vše rozhodne,přístup do bety deset lidí dostane!Ať vyhrajou ti nejlepší,ostatním zůstanou jen slzy v očích!První druhý nebo desátý,teď jen doufat, že i tobě se poštěstí!Skládat básničky moc neumimi tak jsem se o to pokusil!Heroes of the stormbych si rád zahrálavšak přístup sem ještě nedostal!Možná to nevyjde ani nyní,zkoušet se to ale musí!

Night 12.02.2015 12:09

Stále čekám od Blizzardu na key,jen Billa Newsletter mi dochází.Zkusil jsem i s kamarády HeroesFan giveaway,oni key dostali, já jsem utřel.Se hrou pořád provokují,dostal do držky si zaslouží.

Bvkyn 12.02.2015 11:20

Ráno vstanu z postele,a cítím se vesele.Před snídaní zapnu stroj,těším se na první boj.Až poznám svou družinu, co po boku mi bude stát,zvolím si svého hrdinu,ať můžeme jít bojovat.V prvních chvílích rozhodne se,kdo kam půjde, a kdo s kým,snad má tlupa dohodne se,když ne, tak mam špatný tým.Nexus už se otevírá,teď už není cesty zpět.Pohodlně usadím se,no a jde se zabíjet.První, kdo mi v cestě stojí,nerad chodí v těžké zbroji.Oděv z kůže, to mu stačí,šaman Thrall se na mě mračí.Přemoci ho bylo snadné, avšak jen, co na zem padne,dostávám se do potížírebel Tychus se sem blíží.Po dlouhém a těžkém boji,pokračuji v cestě dál, už jen jeden soupeř stojí, je to Arthas, velký král!Netroufnu si jistě určit,který z týmů vyhraje, ale tvůrce této básně,snad Beta klíč dostane

AikoCZ 12.02.2015 10:14

Když Kerrigan vstoupí na bojiště, její nepřátelé se třesou jistě.Nova jako jediná, do očí se jí podívá.Když však hra začne Nova i Kerrigan stojí ztuhle,Zjistí že tahle hra není SC přeci,Protože jak sami vidí i ti největší nepřátele stojí při sobě,Kerrigan ani Nova nevahá a bok po boku do bitvy se vydává.

Dannyss 12.02.2015 09:57

Únor bílý sílí pole,hotsko bych si zahrál.... pi*o,vole

TajfunSK 12.02.2015 09:40

Chytil som svoj Mrazivý Smútok cítim Illidanov smrad, vidím ho! Kryčim zabijem ta v svojom mene! však neuspel som, Nova je pekná sviňa z pekným zadkom, dostal som jednu medzi oči a už my Gul'dan máva z neba, počkať ako sa tam dostal? konečne som sa respawnol Počkať kde to do r*** som!? som na neakej lody ktorá je plna duchov, hovorím im že som ich kráľ však im je to jedno, Nova dáva kapitanovy ľode neake zlato, to jej nedovolým v svojom mene! skočil som nanu z vrchu ona nato dobrý pokus! rýchlo prybehol diablo a dal my kopačku, narazil som do veže v sák nepriateľskej! sy hovorym to je zase v r***! Som zase zomrel počkať čo roby Kíl yaden v nebi? Po 13 sekundách konečne som sa respavnol správne! Ide sa nané!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet