Kreativní soutěž o přístup do bety Heroes of the Storm!

Je tu další soutěž o beta klíče do Heroes of the Storm! Vaším úkolem bude tentokrát vymyslet krátkou básničku, která bude tématicky zaměřena k dané hře (Heroes of the Storm, případně jiné hry od Blizzardu). Básničku musíte přidat do komentářů pod tuto novinku. Po skončení soutěže budou vybrány ty nejlepší a odměněny přístupem do Heroesů. Hodnotit budeme zejména vtip a nápaditost, takže šanci mají i ti, kteří se nenarodili s “básnickým střevem”.

Doporučujeme, abyste měli na svých účtech uveden také email, abychom vás mohli kontaktovat.

Opět si prosím přečtěte hlavně všeobecné podmínky, ale také pravidla. Tentokrát hrajeme o 10 klíčů, tak hurá do toho!

Všeobecné podmínky

  • Beta klíče jsou vázány na účet vytvořený pod regionem EU.
  • Po aktivování není možné provádět přesun na jiný region, než EU.
  • Budeme vyžadovat vaše jméno (ne battletag, ani account name) a email, pod kterým jste registrováni na Battle.netu, pro budoucí kontrolu aktivace beta klíče. Klíče nelze prodávat či předávat dále. Blizzard si jejich provázanost s účtem bude kontrolovat a v případě, že nedojde ke shodě s nahlášeným e-mailem, klíč zablokuje.
  • Výhry nejsou vymahatelné.

Pravidla souteže

  • Vaším úkolem bude tentokrát vymyslet krátkou básničku, která bude tématicky zaměřena k dané hře.
  • Básničku musíte přidat do komentářů pod tuto novinku.
  • Soutěžit můžete do 13. 2. 2015 20:00!
  • Vyhodnocení a losování proběhne ještě téhož dne, 13. 2. 2015, výherci budou uveřejněni zde na webu.
  • Výherce budeme kontaktovat skrze email, který bude uveden na jeho účtě zde na webu.
  • Redakce Heroesfan si vyhrazuje právo na změnu pravidel během soutěže.

Aktualizace: Pro obrovské množství komentářů bude vyhodnocení v sobotu, 14. 2. 2015



Naposledy upravil/a Jerryky 13.02.2015 v 21:20:13.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

aster 13.02.2015 20:19

Varila myšička kašičkuv battlegroundskom hrnčíčku.Diali sa potom veci čo nečakala,príbeh o tom povedala.Keď Garoshovi som do myščičky naložila,päsť do zátylku som zacítila.Ilidanovi na tanierik som naložila,kašička not prepared,jeho hláška vyvrcholila. -_-Jaine na lyžičku som dala,ona nespokojne zafrflalaa manu na premenu kašičky zbytočne premrhala.Stitchesovi kašičku do žalúdka som nalialaa rýchlo som odkráčala,zrazu on ma pritiahol a do chvostíku sa zakúsol.Keď som Valle kašičku do poháričku naliala,ona ma sňou len nenávistne polialaa do démona mi nandala.Keď som Vikingom hojne do vedierka naložila,ich nádej v žalúdkoch sa oživilaa ja som sa potešila,kým sa nestalo čo som nezažila.Oni sa o kašičku pobilia na zemi ju úplne zničili. A ten Diablo zas nechcel jesť,iba popri ostatných sa chcel zviesť.Tak som sa už nasrala,až všetkých som do hrnca vopchalaa poriadne ich zmiešala.Oni sa tam stále bijúa kašičke novú chuť dobijú.a tak vznikol nový recept na svete,Heroes of the Storm, čo nato poviete?Len prídte a ochutnajtea jazýček si nepopálte,je to kašička veru ostrá,no aj tak jej pojete na tony množstvá.Už len dodám DOBRÚ CHUŤ! a nezabudni aj druhým PONÚKNUŤ!(ospravedlňujem.sa že neskoro ale Buglo to A nešlo pridať komentár A V zlej fomr to pridala... Táto forma je správna)

Smudla 13.02.2015 20:10

hellell4
Tak toto je boží
Gratuluji výherci :-)

hellell4 13.02.2015 20:09

Fmous
U truhlice něco stálo,Dublony to sbíraloPokladničku naplniloZeratula okradloLebky padaj, duše kvičí,Illidana zabije,Pevnost naši cosi ničí,Tassadadr to skautujeHavran ječí! Běda běda!Prokleju vás, vrtáciHrát teď zase bez obědaZvlánou jenom PoláciV zahradách tu leží blátoK pěstování lopataSemen dost máš, vypěstuj toKytka je teď z FalstadaPojď si pro ně NerfovnicePojď vem si je KorejceZbrojí, zbrojí u studnice,Vyhrávají velice.
Tak toto je boží

aster 13.02.2015 20:08

Varila myšička kašičku v battlegroundskom hrnčíčku. Diali sa potom veci čo nečakala, príbeh o tom povedala. Keď Garoshovi som do myščičky naložila, päsť do zátylku som zacítila. Ilidanovi na tanierik som naložila, kašička not prepared, jeho hláška vyvrcholila. -_- Jaine na lyžičku som dala, ona nespokojne zafrflala a manu na premenu kašičky zbytočne premrhala. Stitchesovi kašičku do žalúdka som naliala a rýchlo som odkráčala, zrazu on ma pritiahol a do chvostíku sa zakúsol. Keď som Valle kašičku do poháričku naliala, ona ma sňou len nenávistne poliala a do démona mi nandala. Keď som Vikingom hojne do vedierka naložila, ich nádej v žalúdkoch sa oživila a ja som sa potešila, kým sa nestalo čo som nezažila. Oni sa o kašičku pobili a na zemi ju úplne zničili. A ten Diablo zas nechcel jesť, iba popri ostatných sa chcel zviesť. Tak som sa už nasrala, až všetkých som do hrnca vopchala a poriadne ich zmiešala. Oni sa tam stále bijú a kašičke novú chuť dobijú. a tak vznikol nový recept na svete, Heroes of the Storm, čo nato poviete? Len prídte a ochutnajte a jazýček si nepopálte, je to kašička veru ostrá, no aj tak jej pojete na tony množstvá. Už len dodám DOBRÚ CHUŤ! a nezabudni aj druhým PONÚKNUŤ!

Fmous 13.02.2015 19:34

U truhlice něco stálo,Dublony to sbíraloPokladničku naplniloZeratula okradloLebky padaj, duše kvičí,Illidana zabije,Pevnost naši cosi ničí,Tassadadr to skautujeHavran ječí! Běda běda!Prokleju vás, vrtáciHrát teď zase bez obědaZvlánou jenom PoláciV zahradách tu leží blátoK pěstování lopataSemen dost máš, vypěstuj toKytka je teď z FalstadaPojď si pro ně NerfovnicePojď vem si je KorejceZbrojí, zbrojí u studnice,Vyhrávají velice.

gargadon 13.02.2015 19:29

Temnou nocí prohání se,válečník náš neznámý.Myšlenek má na tisíce,cíl jen jeden, to on ví.V dálce slyší zvuky boje,hrůzy se mu vybaví,již nemá žádné kamarády,všichni mrtví a ztracení.Sám bojovat nedokáže,nemá důvod dále rvát se.Než zemřít a být pod zem hozen,úprk jeho spásou stal se.Déšť pak smyje stopy boje,padlí budou pohřbeni.Na zběhy se zapomeneJsou už dávno ztraceni.Válečníci pomíjejí,hrdinové zůstanou.Chceš být mrtvým bojovníkem,Nebo slavným Hrdinou?Možná jsem to téma Heroes pojal trochu volněji, ale řekl jsem si, že prvoplánových rýmovaček je tu už dost. A nějaký drsný rap se mi psát nechtělo :-D

Alobal 13.02.2015 18:40

Murkyho ódaPo dlouhá staletí žil národ murločí,zabíjen a loven,v dobrodruhů područí.Však jak mumlá staré prorocvtí,hrdina povstane,a zruší to otroctví.Murky je zde! krajem zní zpráva,nepřítele poráží,mocné rány rozdává.Dobrodruh však na zprávy nebere zřetel,neví však,že píše si smrti ortel.Rukou mává, co zmůže,proti mé síle,prašivá murločí kůže.A vskutku jak ho tak mlátí,ubohý Murky,se mrtev k zemi klátí.Dobrodruh, sám se sebou spokojen, k ohni usedá,jen tak, odzbrojen.Nic nedbá varovného Mrrglglgy ze křoví,ve své pýše,dál si u ohně hoví.To však byla osudná chyba,zjistil když mu na hlavě,přistála výbušná ryba!Murlok se teď nemusí bát, ani kapku.Dokud někdo Murkymu,neprolomí skořápku.

namor2555 13.02.2015 18:35

Lolko nebo Dota2,všude je toho moc,kdybych vyhrál heroes klíč,hrál bych každou noc.Já jsem jenom chudý student,klíč si nemohu dovolit,jediné co bych si přál,Heroes of the Storm zapařit.

namor2555 13.02.2015 18:34

Lolko nebo Dota2,všude je toho moc,kdybych vyhrál heroes klíč,hrál bych každou noc.Já jsem jenom chudý student,klíč si nemohu dovolit,jediné co bych si přál,Heroes of the Storm zapařit.

sailencersvk 13.02.2015 18:30

Od blizarduhry hrám velmi rád , ale hearovsom sa asi nezahram. Tak si otvorím flašku vína nech je vecia psina. Tak o beta klúčik sa pokúsim , nech 35 € platit nemusím. Dúfam že sa namna štastie usmeje a budem si moct zahrat dobré súboje . Ked sa na draka v dragon shire premením , každý nepriatel vie že ho odhodím . A ked kapitána dublónami , podplatím kanónovými gulami veže zaplavím . Tak hoj sa do boja nech moji hrdinovia nexus pokoria .

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet