Infernal Shrines

 

Infernal Shrines, je battleground, který je, stejně jako jeho "bratr" Battlefield of Eternity, inspirován hrou od Blizzardu - Diablem. Nepochybně jste se s ní všichni setkali a tak uvítáte onu Diablo atmosféru. Tématicky jsou Infernal Shrines a Battlefield of Eternity zařazeni do Eternal Conflict - souboj dvou mocností, High Heaven a Burning Hell.

Tento battleground obsahuje klasicky tři lajny. Jeden tým stojí na straně High Heaven a druhý na straně Burning Hell. Poznáte to samozřejmě i podle vaší Core, která kromě barvy týmu nese také podobiznu jednoho z Immortals (jak už bylo zmíněno, dvě strany v boji zvaném Eternal Conflict, Burning Hell a High Heaven). 

 

 

Mapa battlegroundu - nejdůležitější místa

A jak tedy battleground vypadá?

 

  1. Oltář
  2. Core
  3. Mercenaries - Impalers
  4. Mercenaries - Fallen Shaman
  5. Shrine

Hlavní úkol - Shrines

Hlavním úkolem, mimo toho vyhrát, je zde obsadit jednu ze tří Shrine, které se v různých časových intervalech zpřístupní k aktivaci. Vždy se zpřístupní jen jedna, a po aktivaci (pravým kliknutím) se na omezený čas začnou objevovat mobové. Úkolem týmu je Shrine ubránit před obsazením druhým týmem (mobové se objevují jen v jejím bezprostředním okolí) a zároveň, jako první tým, zabít 30 mobů. Tým, kterému se toto podaří, vyvolá mocné monstrum - Punishera. Punisher pak bojuje společně s týmem. Kromě toho, že vede push na nepřátelskou základnu, útočí také na blízké hráče nepřátelského týmu, což je o to větší zábava. Punisher totiž fokusuje především hráče a dokáže "přeskočit" překážku, jakou je třeba brána mezi dvěmi věžemi. Punisherů jsou tři druhy, Frozen, Mortar a Arcane, a každý z nich disponuje nějakou zvláštní schopností. 

 

Mortat Punisher, dokáže vyslat všemi směry spalující ohnivé koule. Frozen, který sesílá frozen traps, které po krátké chvíli explodují a zasažený hráč na několik sekund doslova přimrzne k zemi. Arcane, který sesílá na zem rotující a hlavně zraňující paprsky energie.

 

V boji s Punisherem se samozřejmě můžete rozhodnout, jak dlouho jej budete následovat. Jeho síla a schopnosti jsou v teamfightu pro tým, který jej následuje, velmi užitečné. V boji proti Punisherovi a nepřátelskému týmu se však snažte jej od týmu rozdělit a zabít v co nejkratší možné době. Punishera lze však na jednoho hráče nalákat, zatímco ho ostatní ranged spoluhráči zabijí.

 

Vedlejší úkoly

 

Eternity conflict battleground Infernal Shrines přínáší na své mapě nové mercenaries campy

  • Fallen Shamans – Skupinka mobů, známá z Diabla, obývající jeden camp na obou stranách mapy/
  • Impalers – Opět skupinka tří mobů, známých ze hry Diablo. Na mapě jsou celkem tři campy Impalers. Na každé straně jeden a jeden se nachází na středu, ve spodní části mapy.

Na této mapě nenajdete žádné rozhledny.



Naposledy upravil/a Fabien 23.09.2015 v 00:48:20.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet