Kreativní soutěž o přístup do bety Heroes of the Storm!

Je tu další soutěž o beta klíče do Heroes of the Storm! Vaším úkolem bude tentokrát vymyslet krátkou básničku, která bude tématicky zaměřena k dané hře (Heroes of the Storm, případně jiné hry od Blizzardu). Básničku musíte přidat do komentářů pod tuto novinku. Po skončení soutěže budou vybrány ty nejlepší a odměněny přístupem do Heroesů. Hodnotit budeme zejména vtip a nápaditost, takže šanci mají i ti, kteří se nenarodili s “básnickým střevem”.

Doporučujeme, abyste měli na svých účtech uveden také email, abychom vás mohli kontaktovat.

Opět si prosím přečtěte hlavně všeobecné podmínky, ale také pravidla. Tentokrát hrajeme o 10 klíčů, tak hurá do toho!

Všeobecné podmínky

  • Beta klíče jsou vázány na účet vytvořený pod regionem EU.
  • Po aktivování není možné provádět přesun na jiný region, než EU.
  • Budeme vyžadovat vaše jméno (ne battletag, ani account name) a email, pod kterým jste registrováni na Battle.netu, pro budoucí kontrolu aktivace beta klíče. Klíče nelze prodávat či předávat dále. Blizzard si jejich provázanost s účtem bude kontrolovat a v případě, že nedojde ke shodě s nahlášeným e-mailem, klíč zablokuje.
  • Výhry nejsou vymahatelné.

Pravidla souteže

  • Vaším úkolem bude tentokrát vymyslet krátkou básničku, která bude tématicky zaměřena k dané hře.
  • Básničku musíte přidat do komentářů pod tuto novinku.
  • Soutěžit můžete do 13. 2. 2015 20:00!
  • Vyhodnocení a losování proběhne ještě téhož dne, 13. 2. 2015, výherci budou uveřejněni zde na webu.
  • Výherce budeme kontaktovat skrze email, který bude uveden na jeho účtě zde na webu.
  • Redakce Heroesfan si vyhrazuje právo na změnu pravidel během soutěže.

Aktualizace: Pro obrovské množství komentářů bude vyhodnocení v sobotu, 14. 2. 2015



Naposledy upravil/a Jerryky 13.02.2015 v 21:20:13.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

EwruseCze 13.02.2015 18:03

Mám rád tyhle soutěže,proto pevně chytím otěže.hra má pěkné provedení,doufám že nebudeme podvedení.Když mám hrát assasíny,tak se kouknu na svou tchýni.Když si picknu supporta,dostanu chuť na dorta.Warrior je jasná volba,proto piju pivo Holba.Rád hraju Gazlowe,a tak jsem bez love.Doktor mi má pomoci,když ukončuji promoci.Na hrách jsem ve dne v noci, WoWko mě má v své moc.

Tonny90 13.02.2015 16:12

Když navečer uvařim si kafe,stará už zase jenom krafe!Beru židli, sednua zapnu svoji bednu!Když se do hry logujuv chatu armádu poláků čekuju!Kámoš volá deme pít,polák ječí MID OR FEED!Picknu žháře diabla,halda sněhu napadla.Tamhle hoří padák,to se škvaří polák.

štrůdlajz 13.02.2015 14:48

Blizzard to je velká bandahraní jejich her je švandas partou přátel hrajem nonstop LANkuWarcraft 3 paříme a nesedíme venkuuž od mala hrajem s mámou Diaz barbarů a paladinů se mění klimazačne éra wowka no povězte: kdo by neznal toho skřítkanebo taura, shamana či deathknightavirtuální život dostal nová vrátkapak sem vlítnou tamty kartykdyž nevim co: zapnu Hearthstonea jsem doma u svý partyk tomu vyjde dia trojkamůj demon hunter lítá jako sojkazabijeme všechno co nám stojí v cestěa hele: Paragon 500 je v našem městěpak ty géniové vytvoří další peckutrošku jim to trvá jako v péčkunež to všechno uděláj aby hráči měli orgasmickej rájproto tu teď zkoušim básní žabařitabych se mohl HOTSka nabažitsnad to vyjde a redakce Heroesfan mě odměnía já strávim další noci probděný

Samo 13.02.2015 13:05

Poviem vám, je to už dlhá doba,keď býval som celé prázdniny doma,rolety stiahnuté, tak to má byť,monitor svieti, načo je mi slnka svit ? Niektorí asi tušia, že išlo o hru WoW,bolo tomu tak, pár rokov mám za sebou.Od prvého stretu nabralo to rýchly spád,zo študenta závislák, ani za boha ísť spať.Prežil som si roky skvelé,od Ragnarosa k Citadele.Vybudoval ku hre krásny vzťah,Všetkých hrdinov poznal po menách.Boli sme nerozlučná dvojka, avšak nastal zlom,trávili sme spolu až moc času, WoW, neber to v zlom.Nespravil som skúšky, vyliali ma zo školy,musel som nájsť robotu, začal šúchať nohami.Po rokoch som zase študent, nemusím robiť nič,WoWko ale nezahrám, dnes nezaplatí mi rodič.Starý priateľ prebudil vo mne novú zvedavosť:,,Príď sa pozreť, nová hra, budeš mať dosť.Hovorím si, mňa nič neprekvapí,Blizzard poznám na betón,zrazu ale v očiach zasvietinový Heroes of the Storm.Sledujem hru, v tvári výraz trubky.Videl som dobre? Diabla zabil Murky ?Pozerám lepšie, vskutku je to tak,Tyraela práve dorazil Sgt. Hammer = tank.,,Blizzard si musí robiť pi*u !Vykríkol som náhle.Na stránkach ale píšu,že to myslia vážne.,,Okamžite to chcem, kde sa hlási o betu?,,Synu tú si zmeškal, musíš postúpiť obetu.Pozri, tu je Founder's Pack, len 35 € stojí.Smutný idem domov, kľúč nikdy nebudem mojim. Taký je život študenta, láska k Blizzu nestačí,dávne city boli prebudené, toto nikdy neskončí.Teraz hrávam aspoň Heartstone, ten je free to play,Hrdina sa ale nehýbe, uväznený v kartičke zlej.Chcem mu dať pohyb, nech utečie nemrtvej nákaze,a on chce aby som na účet previedol peniaze.Bohužiaľ, výpis z účtu nikdy nepustí, prostriedkov není dosť,prosím, pomôže mu niekto utiecť z kartičky? Spraví mu radosť ?

opice 13.02.2015 11:55

Uprostřed bitevní vřavy stál jsem,meč v pravé ruce dřímal jen.Náhle z kouře vystoupil,ten rudý démon, co zem plahočil.Z lesa kousek opodál,nelítostný boj se odehrál.Hluboky hlas žádal si rakev,pak jen nebe smáčela krev.Z lesa slepý démon vykročil,čepel si očistil.Za ním další tři,kráčí vedle sebe jako bratři.Zraky všech upřely se na mne,když v tom démon klouby promne.Hrdlo se mi sevřelo na mandlích,uslyšíš jen hrozivý smích..Po tomto ze sna procit jsem,nyní už vím co hrát budem.Snad básníčka klíč získat pomůžea my si to rozdáme na nože!

Dranzer 13.02.2015 11:07

Nad kompem strávených hodin je stovka,zde nemusíš myslet, vítej u WOWka.Vyber si Hordu či Alíky,není to otázka taktiky.Najedeš account a najednou lag,Omg, sakra, zas je tam bag.Již značně nervózní stáhneš si patche,najednou projedou tvým tělem křeče.Wtf, rollback, to je snad vtip?Ne není, wowkaři, já ti dám tip!Zkoušet free server, to je čas ztracený,to neřeší pařmeni, co hrají placený!Při rollbacku musíš, jak jsem slyšel,doexpit to, o co jsi přišel.Lol, to je v poho, pařmen mi odpoví,jdu na rejd, to je tutový.Za chvíli jej však tato chuť přejde,Priest se log-outnul, bez healera to nejde.Omg, lol, wtf, shit,s kým to teď půjdu doexpit?Najednou hra začne se sekat,Njn, lagy, měl jsem to čekat.Další jeho hraní nuda je velká,jedeš moc pomalu, tvůj mount je herka.Mám málo goldů, to pravda jest,do Outlandu jedu si pro quest.Po cestě potká však skupinu Alíků,už jasně vidím tik v jeho malíku.Přiběhnu k němu, hodím mu stan,kritičák, výborně, jsem WOWka fan!Tohleto dám, to bude funny,rozdává rány na všechny strany.Před ním vynoří se silný Lock,Šamy s totemy mu kráčí v bok.Omg, lol, sedmdesátky, musím krýt si záda,nadšení jej však opouští, neb server padá.Už toho mám vážně dost,vypouští ven svoji zlost.Copak nevíš, wowkaři,že takový hry se nepaří?Mozek nevymývá Diablo, Witcher či Starcraft,chceš život si zkazit? Hraj World of Warcraft!

Aloisator 12.02.2015 23:27

Dej si pozor na nemrtvé,sej si pozor je tu nutné.Stitches už tě v merku má,nemrtvým tě hned předá.Temné hlasy krále lichů našeptávaj Arthasovi:„Zbav se Muradina a z žen jeho mužů, udělej vdovy.“Stejně jako Uther, Muradin skonal,svůj úkol už tak nedokonal.Na cestě Arthasovi Anubarak pomáhá,cena za moc je však příliš drahá.Arthas o svůj rozum přijde,Když na špičku ledovce vyjde.Kralem lichů stane ses lidmi, se pak už nesnese.

Smudla 12.02.2015 23:00

Již dál mě něčilte, a klíč od bety mi pošlete. Až si něco našetřím, šampiony si hned nakoupím. V boji neznám přátele , však diablo můj posel smrti je.Krásná slečna Tyrande na věže mě lákaje. Když k věži jsme se dostali, ultinu jsme zapnuli. Když v tu ránu něco z křoví , hnedle po nás skočí.Kdo jiný by to byl než Rehgar, co v křoví nám se skoval.Tyrande hned uskočí , avšak já tu ránu chytnu pod obočí. Všechno hned zapínám , na útěk se vydávám. Rehgar mi již v patách není , avšak Diablo mou duši cítí. Diablo přes džungli běží, lijány mu z uší vysí. Běžím krásně po lajně když v tom něco chytne mě.Já blázen jsem si myslel ,že můj spojenec již přišel. Moje oko krvácí, zdraví mi už neslouží. Když v ránu krásná střela co od Raynora přišla. Raynor to je pán , však svůj cíl vybírá si sám. Ať jsou sami nebo s tlupou svojí vlajku hrdě nesou.Již už nejsem sám na přátele já dám. Nepřátelé padají , andělé se snášejí. Již nevím co více psát , snad jen že bych klíč od bety tuze rád. Jsem jen malý muž s velkou duší a proto mi klíč od bety již určitě sluší :-). Děkuji za přečtení básničky a snad budu konečně mezi štastnými držiteli klíče :-).

Smudla 12.02.2015 22:28

k

EarlGreyHot 12.02.2015 22:00

William Fejkspearesonet hrdinů z bouře zrozenýchDva týmy, stejně staroslavené oba,jsme v zahradě terorusvůj dávný hněv zas ženou na nůž a zas hrdinovav týmových rebeliích teče krev Začala poslední bouře,za kterou může hráčská dobaa v neproniknutelné auřeje nám představena nová MOBAmá pixelovou vůnivirtuální realityjá umdlévám a stůnitoužím stahovat Vaše megabityBez klíče přichází další chmurný denjen ztrestat feedaře ještě zbývá, zprostit viny toho, kdo je nevinen,a povšimnout si kde se v cloaku Nova skrýváHráčská srdce bude jímat zas a znovažal Kerrigenové a bolest Raynorova ...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet