Kreativní soutěž o přístup do bety Heroes of the Storm!

Je tu další soutěž o beta klíče do Heroes of the Storm! Vaším úkolem bude tentokrát vymyslet krátkou básničku, která bude tématicky zaměřena k dané hře (Heroes of the Storm, případně jiné hry od Blizzardu). Básničku musíte přidat do komentářů pod tuto novinku. Po skončení soutěže budou vybrány ty nejlepší a odměněny přístupem do Heroesů. Hodnotit budeme zejména vtip a nápaditost, takže šanci mají i ti, kteří se nenarodili s “básnickým střevem”.

Doporučujeme, abyste měli na svých účtech uveden také email, abychom vás mohli kontaktovat.

Opět si prosím přečtěte hlavně všeobecné podmínky, ale také pravidla. Tentokrát hrajeme o 10 klíčů, tak hurá do toho!

Všeobecné podmínky

  • Beta klíče jsou vázány na účet vytvořený pod regionem EU.
  • Po aktivování není možné provádět přesun na jiný region, než EU.
  • Budeme vyžadovat vaše jméno (ne battletag, ani account name) a email, pod kterým jste registrováni na Battle.netu, pro budoucí kontrolu aktivace beta klíče. Klíče nelze prodávat či předávat dále. Blizzard si jejich provázanost s účtem bude kontrolovat a v případě, že nedojde ke shodě s nahlášeným e-mailem, klíč zablokuje.
  • Výhry nejsou vymahatelné.

Pravidla souteže

  • Vaším úkolem bude tentokrát vymyslet krátkou básničku, která bude tématicky zaměřena k dané hře.
  • Básničku musíte přidat do komentářů pod tuto novinku.
  • Soutěžit můžete do 13. 2. 2015 20:00!
  • Vyhodnocení a losování proběhne ještě téhož dne, 13. 2. 2015, výherci budou uveřejněni zde na webu.
  • Výherce budeme kontaktovat skrze email, který bude uveden na jeho účtě zde na webu.
  • Redakce Heroesfan si vyhrazuje právo na změnu pravidel během soutěže.

Aktualizace: Pro obrovské množství komentářů bude vyhodnocení v sobotu, 14. 2. 2015



Naposledy upravil/a Jerryky 13.02.2015 v 21:20:13.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Marcusx 12.02.2015 21:57

Warrior, ten údy sbírá, warlock snídá netopýra, šaman leští totemy, druid si hnojí kořeny. Čaroděj rád vaří vodu, paladin je na pohodu, zloděj do tě kudlu vrazí, lovci se zas maso kazí. Ten dělá to a ten zas tohle, štíty prasklé, kopí ohlé, slitování nemějte, v Azerothu vítejte!

rubia 12.02.2015 19:28

Ja som žienka jedna z mala, ktorá rada hry vyhráva. Faninka som blizzardu, každú hru odhram aj zozadu. Wowko diablo starcraft warcraft, nikdy neviem čo z toho zahrat :'(. Vo wowku pekný hrdinovia sa nachádzajú, niektorý aj v mojich snoch sa ukrývajú .Diablo zo zoznamu radšej vyhadzujem,zo strachu sa druhým chlapcom do izby vnucujem.V starcrafte si minerály poťažím, hnusných škaredníckych zerkov svojou krásou nakazím. Warcraft to je moja srdcovka, vďaka nemu som teraz online playboyka. Príležitosť sa mi naskytuje, keď heroes of the storm všetkých herov do seba nahadzuje. Beta-Key chcem vyhraťa na priateľa sa vysrať.

Epic Fail 12.02.2015 19:25

Dopřejte mi trochu detoxu,bez hotska jsem totiž na koksu.Ale co mám dělat bez klíče,když neumím kopat do míče?Zato s klíčem player,jó to bych byl frajer.Poslouchat noob, wtf, leave celej den,už dlouho je můj vlhkej sen.

CuketManCZ 12.02.2015 19:22

Jsem malý a statný Paladin,Svého koně a kladivo vám představím,Když mám problémy, řeknu si „Křič!“,Nahodím bublinu a portnu se pryč!

Catlike 12.02.2015 18:56

S hearthstonom zvyknem tráviť deň, ešte k tomu HotS to by bol môj sen. Od Blizzu Moba, čo priať si len,čakám mail s heslom: tak si ten klíč vem!

Nathan44 12.02.2015 18:34

Zapínám WOWstojí mi úd jdu zas na lovhunter je goodexpy itemy ať je jich dost zabiju všechny nezbyde kost lootuju vše co můj šíp setne lovím zde třeba i ve tmě jedu si na mountu potkám hordu seskočím z mountu dám jim mordu horda se nenechá však je jich dost ale mě už pospíchá20 alíku na pomockdyž už je po horděnemám ani zlost honory ke mně nabývá radost složíme grupu na nějakého bosse klidně i pudu na icecrownský praseže je to lich king každej ví když mu dáme bídu je to bláhovýtímto můj příběh končí at ten klíč ke mě prosím skočí !!!!

MJane 12.02.2015 18:22

Volam sa jankanikdy nehram tankavyhrat kluc neni ziadna robotavyhonim vam kludne kojotahoc je nedela sobota.Vyhonim len cloveka, nie robota,ani slona co ma chobota..tieto rymy su velka mocnotanikdy som nedostala kill od botaaj ked rapujem ako hviezdna rotaide mi aspon jedna vec a tou je dota!

Stenlie 12.02.2015 18:10

Ty můj Thralle Thralličkukde máš tu svou partičku.Na Garden of terroru, vyjeli jsme Vallanu.Ale Illidan ten ví své,když si dá Diabla s bratrem svým.Jeto Malfík je to tak,Murky na to kouká jako paf.Thrall na to s Doomhammremdal do ksichtu tyranden.To je celá básnička,složila jí ta ledová KUR...Holčička.

Ashrak 12.02.2015 18:07

Psát básně není zrovna moje,ale pro klíč bych napsal klidně troje,několikrát jsem se o něj totiž snažil,ale vždy jsem se zklamaně pryč jen plazil.Třeba se na mě ale tentokrát usměje štěstí,a s Rehgarem budu brzo zlosynům dávat pěstí.Diabla moci zahnat s Murkym je lákavá volba,snad mě při tom nezastaví Raynor a jeho střelba.Se Ztracenými Vikingy bojištěm se hnát ach to já bych vážně rád.Nebo Tyrael, Illidan či Nova?Těch možností je nepřeberně tolikbyl to geniální nápad všechna ta universa spojit.A tak Heroesfan prosím poníženědejte mi klíč urychleně.

Ukrutor 12.02.2015 18:02

Roses are red,Founder pack isn't free,I'd like to play already,so please give me a key

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet