Blackheart's Bay

Blackheart's Bay je temný, bouřlivý battleground s tématikou pirátského přístaviště. Hrdinové zde mají za úkol sbírat mince pro kapitána lodě duchů Blackhearta, které se dají získat z truhly s pokladem, vyhlazením neutrálních kempů a zabíjením nepřátel. Nasbírané mince musíte dopravit ke kapitánovi lodi, ale pozor, pokud zemřete, tak ztratíte všechny nasbírané mince. Jakmile jeden tým nashromáždí dostatek zlaťáků spustí kapitánova loď krátké, ale velice intenzivní a zničující bombardování soupeřovy základny. Mapa se skládá ze tří lajn, které jsou ale trochu atypicky zakřivené. Vrchní část obývá silný Grave Golem.
 

Mapa battlegroundu - nejdůležitější místa

mapa

  1. Oltář
  2. Core
  3. Mercenaries - Knights
  4. Mercenaries - Siege Giants
  5. Mercenaries - Boss
  6. Truhla se zlaťáky
  7. Blackheart
  8. Skeletons
  9. Rozhledna

Hlavní úkol – Blackheart

Ve středu mapy na vás čeká kapitán Blackheart spolu se svou lodí, která spustí nelítostnou palbu na budovy vašeho soupeře, jakmile pro něj získáte dostatečné množství dublonů. Na mapě jsou tři způsoby, kterými lze dublony sbírat:

  • Truhly s pokladem - objevují se v centru mapy, jedna poblíž středové lajny, druhá je nedaleko spodní linky. Útočením na truhly získáváte pro svého hrdinu dublony, jakmile je truhla zničena, objeví se tři mince. Každá truhla dává 5 dublonů a je to tedy pro každý tým primárním cílem.
  • Neutrální kempy (mercenaries a skeletons) - nachází se poblíž každé základny a není těžké je dobýt, každý ale poskytuje pouze dva dublony.
  • Zabíjení nepřátel - nese-li nepřátelský hrdina dublony a vy jej zabijete, mince se rozsypou kolem a vy je můžete beztrestně sesbírat.
Po nasbírání dostatečného množství dublonů se hrdinové musí dostavit doprostřed mapy k Blackheartovi, kterému dublony předají. Tento proces nějaký čas trvá a uděleným poškozením se předávání zruší, je tedy zapotřebí masivní podpory ze strany vašich spoluhráčů. Zaplatíte-li pirátovi dostatečné množství dublonů, obrátí děla na své lodi na nepřátelské budovy a spustí masivní palbu, která může znamenat rozdíl mezi výhrou a potupnou porážkou. Množství, které je potřeba pro ukojení Blackheartovy hrabivosti je 10 mincí. Toto množství se pak dále zvyšuje o 2 s každým dokončeným bombardováním pro vaši stranu, tj. pokud odevzdáte poprvé 10 mincí, následně budete potřebova dublonů 12, pak 14, 16 atd.

mapa  mapa

Vedlější úkoly - kempy, rozhledny

Hráči mohou v battlegroundu narazit na tři druhy kempů, v nichž lze získat dublony.

  • Siege Giants - Pokud váš tým dobyde tento kemp, Siege Giant se k vám připojí na vaší cestě za vítězstvím na spodní lajně mapy.
  • Knights - Po dobití tohoto kempu se k vám přidá parta rytířů na střední  a spodní lajně.
  • Grave Golem - Masivní útočná jednotka obývá vrchní lajnu, kterou se poté, co jej zdoláte, vydá na nepřátelskou základnu.
  • Skeletons - tito kostlivci nefungují jako klasičtí žoldáci, není je ani těžké porazit, slouží pouze k rychlejšímu získání mincí mezi spawny truhel s pokladem. Kostlivci se nacházejí vždy mezi dvěma lajnami po dvou kempech.

mapa

Battleground obsahuje také rozhlednu, která vám pomůže s potřebným rozhledem po mapě a umožní tak sledovat aktuální pozice vašich nepřátel. Nachází se v horní části mapy, takže vám pomůže zjistit, zda se náhodou nepřátelé nevydali k Bossovi.



Naposledy upravil/a Glea'ar 29.06.2015 v 15:30:33.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet