Kreativní soutěž o přístup do bety Heroes of the Storm!

Je tu další soutěž o beta klíče do Heroes of the Storm! Vaším úkolem bude tentokrát vymyslet krátkou básničku, která bude tématicky zaměřena k dané hře (Heroes of the Storm, případně jiné hry od Blizzardu). Básničku musíte přidat do komentářů pod tuto novinku. Po skončení soutěže budou vybrány ty nejlepší a odměněny přístupem do Heroesů. Hodnotit budeme zejména vtip a nápaditost, takže šanci mají i ti, kteří se nenarodili s “básnickým střevem”.

Doporučujeme, abyste měli na svých účtech uveden také email, abychom vás mohli kontaktovat.

Opět si prosím přečtěte hlavně všeobecné podmínky, ale také pravidla. Tentokrát hrajeme o 10 klíčů, tak hurá do toho!

Všeobecné podmínky

  • Beta klíče jsou vázány na účet vytvořený pod regionem EU.
  • Po aktivování není možné provádět přesun na jiný region, než EU.
  • Budeme vyžadovat vaše jméno (ne battletag, ani account name) a email, pod kterým jste registrováni na Battle.netu, pro budoucí kontrolu aktivace beta klíče. Klíče nelze prodávat či předávat dále. Blizzard si jejich provázanost s účtem bude kontrolovat a v případě, že nedojde ke shodě s nahlášeným e-mailem, klíč zablokuje.
  • Výhry nejsou vymahatelné.

Pravidla souteže

  • Vaším úkolem bude tentokrát vymyslet krátkou básničku, která bude tématicky zaměřena k dané hře.
  • Básničku musíte přidat do komentářů pod tuto novinku.
  • Soutěžit můžete do 13. 2. 2015 20:00!
  • Vyhodnocení a losování proběhne ještě téhož dne, 13. 2. 2015, výherci budou uveřejněni zde na webu.
  • Výherce budeme kontaktovat skrze email, který bude uveden na jeho účtě zde na webu.
  • Redakce Heroesfan si vyhrazuje právo na změnu pravidel během soutěže.

Aktualizace: Pro obrovské množství komentářů bude vyhodnocení v sobotu, 14. 2. 2015



Naposledy upravil/a Jerryky 13.02.2015 v 21:20:13.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

hellell4 12.02.2015 17:30

Hrával jsem takto jednu hru,Užíval jsem si i prohru.Jednou tak z večera,Snesla se novina.Hra čistě nová,Ta nebude z televize Nova.HOTs toť značka jí,Tím všichni ji poznají.Se Zagarou či LiLi,Uvidíš i výhry.Utíkej psát básně,Ale piš je krásně.Špatné klíč nedostanou,Ty dobré však prolezou.Hrdinové budou tvoji,Jako jsou máma s tátou svoji.WoW či Diablo za hlavu hoď,A vyber si hned nový mód.Já už doufám dlouhou dobu,Snad tentokrát už tam budu. :-)

Marty2323 12.02.2015 17:05

Zkusil jsem soutěže všecky,zatím si jen můžu lízat cecky,vyberte mě prosím vážně,nevím kde to jako vázne.Chcu hrát za Tyrande,lepší sní než v reálu rande,u hry zabiju spoustu času,pokud mi dáte šancupředchozí koment prosím smazat, mě to nejde udělat, mám vás rád, hlavně mě vyberte fakt

Kened 12.02.2015 17:03

Pozdě v noci na bojišti, Thrall Murkyho uviděl,Ani se nenadál a už ho Murky pstruhem ubíjel.Když se Thrall vzpomatoval, na čele obtisk ryby měl,Murky si pak uvědomil, že tohle dělat neměl...Thrall celý rozzuřený, svou palici vzal,jednou ranou Murkyho do kytek poslal.

Marty2323 12.02.2015 16:57

Zkusil jsem soutěže všecky,zatím si jen můžu lízat cecky,vyberte mě prosím vážně,nevím kde to jako vázne.

m0rf3uS 12.02.2015 16:21

vždy za svoj tímživot položímči som mocný muradinalebo uther - paladinv hre uz zasa wina ja píšem ďalší rýmneprestanem kýmsi nesplnim svoj dreamheroes fan rad vas mamvazne som vas velky fandapri HotS je vzdy najviac srandaChen, brewmaster a velka pandastará ako Petr Janda

Ipi 12.02.2015 16:17

Nepriateľ už na mountoch sa vozía ty stále čumíš, Jaine medzi kozy.Poliak v tvojom týme, už 10 krát umrel,je len druhá minúta, je to fakt na odstrel.Raynor strelil ťa do bruchaSuka, ozvalo sa spoza ucha.Illidan vyznáva lásku, mocnej Tyrandeno tá mu odmietla, jeho pozvanie na rande.Z ničoho nič, sa Zeratul zjaviltvojmu oku nič neujde, ľahko si ho zabil.Archanjel Tyrael práve z neba spadol,a Arthas na trón, zmrznutý si sadol.Lich Kinga už zadok veľmi chladí,že tu není Sylvanas, to mu celkom vadí.Štyroch poliakov do týmu si dostal,nepriateľ má Diabla, práve si sa dosral.No tak už padaj, vyplakať sa k mamekým po tebe Thrall, nehodí Doomhammer.Ty však stále dúfaš, v nejaký ten zvrat,tu prichádza Malfurion, Illidanov brat.Pivo v ruke, chipsy v hube,Heroes of the Storm, už sa hrať nebude.Nemaj strach, Ragnaros ten ťa v zime zahreje,a potom aj to šťastie na teba sa usmeje.Ja si zahrám zatiaľ Dotua počkám tu na porotu.Oni mi ten kľúč snáď dajúveď inú možnosť, ani nemajú.

ZabiMan 12.02.2015 15:59

Opět vidím hráti Chena,zeptám se ho ,,neznáš Shena''?S úsměvem se na mě otočí, říká ,,někdo na mě útočí''!Vytáhne svůj koukzelný klacek,zařve ,,to je, ale macek''!Nepřítel smíchy umírá,systém zabití popírá.To byla opět šílená hra, na Chena čeká nová cena.

adamos12345 12.02.2015 15:44

Prišiel som vám napísať,HotSko by som rád chcel hrať.S MOBAMI mám skúsenosť,pred hrami im dávam prednosť.S Dotou som začínal,Dobre som v nej počínal.Časom avšak omrzela,a náhradu za ňu chcela. Začal som teda hrávať LoLko,času som u ňeho strávil toľko.Avšak hru kazili poláci,namyslený školáci.Hru vôbec hrať nevedeli,aj tak dni pri nej presedeli.Další deň som blúdil netom,na novinku som narazil spechom.Hrdinovia z Warcraftu,chlapci môjho manšaftu.Už vidím ako na bojisku stojím,po pravde, dosť sa bojím.Avšak ja meč vytasím,utok nepriateľom uštedrím.Všetci sa ma budú báťa Illidan pôjde spať. V skutočnosti iba gumenný meč mám,o HotSku noc čo noc snívam.A ak vyhrám súťaž tú,budem časťou Warcraftu!Pre neznalých: Manšaft- team

shutupbaby 12.02.2015 15:35

Heroes of the storm,to je hra, kterou jsem vždy chtěl,ale tuto stránku jsem již 4x smutně opoštěl.WoWko,starcraft,diablo,to jsou mé hry oblíbené,už jako malý jsem je rád hrál také.Tyrion,Thrall,Tassadar,jsou hrdinové mého srdce,rád bych si za ně zahrál přece.

adamos12345 12.02.2015 15:18

Ako to si robíš prdel ? Ja tu hodinu píšem báseň a ono ju sem nedalo ? Mám riadne nervy! -_- Ako to prosím poradte !

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet