Battlefield of Eternity

 

Battlefield of Eternity, battleground doplňující dvojici z Eternal Conflict - souboje dvou mocností,  High Heaven a Burning Hell. Druhý battleground inspirován hrou od Blizzardu - Diablem. Stejně jako Infernal Shrines nese typickou Diablo atmosféru. Nicméně, na rozdíl od Infernal Shrines, je toto opravdové bojiště; uprostřed mapy totiž v bojují síly nebeské se silami pekelnými!

Druhý battleground z rodiny Eternal Conflict je tentokrát dvoulajnový. Tyto dvě lajny obklopují velkou, doslova zápasnickou arénu, která leží uprostřed mapy. Týmy jsou opět rozděleny na High Heaven a Burning Hell. Opět je poznávacím znamením vaše Core, která kromě barvy týmu nese také podobiznu jednoho z Immortals (jak už bylo zmíněno, dvě strany v boji zvaném Eternal Conflict, Burning Hell a High Heaven). 

 

 

Mapa battlegroundu - nejdůležitější místa

A jak tedy battleground vypadá?

 

  1. Oltář
  2. Core
  3. Mercenaries - Impalers
  4. Mercenaries - Fallen Shaman
  5. Immortals

Hlavní úkol - Immortals

Hlavním úkolem na tomhle rozběsněném bojišti je pomoci v souboji dvou Immortals. Každý tým, podle toho, zda patří k High Heaven nebo Burning Hells, následuje jednoho Immortal - anděla za High Heaven a démona a Burning Hells. Chvíli po startu začne mezi Immortals souboj, každý z nich se objeví na jednom ze čtyř kruhů, obklopujících střed mapy. Oba Immortals se objevují naproti sobě a jejich značky lze vidět také na minimapě (zelená je značka pro Immortal vašeho týmu, červená pro Immortal enemy týmu). Na straně High Heaven stojí anděl Lieutenant Ilarian, na straně Burning Hells pak démon Lord Beleth. Jak už bylo řečeno, úkolem týmu je bránit svého Immortal nebo naopak útočit na Immortal enemy týmu. Záleží jen na vašem týmu, jakou taktiku si zvolíte. Oboje má své pro a proti a samozřejmě záleží také na tom, jakou taktiku zvolí vaši protihráči. Oba Immortals navzájem útočí z dálky pouze na sebe, ale dokáží se před hráči bránit dvěma způsoby.

 

Prvním z obranných taktik Immortals, je vyvolání pěti kruhů na zemi poblíž sebe, které po krátké chvíli vybuchnou. Zasažení protihráči obdrží poškození a navíc dostanou stun na několik sekund. Oba Immortals mají taktéž, podobně jako Bossové v jiných battlegroundech,  jistou abilitu, díky které jsou schopní protihráči udělit poškození, odhodit jej (knockback) a nakonec dát stun. Tahle abilita má ale pouze melee dosah.

Jakmile jeden z Immortals dosáhne méně jak 50% života, stanou se nezasažitelnými, přesunou se doprostřed battlegroundu, kde proběhne krátká animace jejich souboje a vymění i strany. Pokud jste vy i enemy team zvolili taktiku útoku na Immortals (místo taktiky obrany) přesně tato chvíle bývá chvílí teamfightů, kdy se setkáte uprostřed a s Immortals, bojujícími nad vašimi hlavami, si nařežete mezi sebou. 

Pokud jeden z týmů dokáže ubránit svého Immortal a zároveň zničit opozičního, získá jeho přízeň. Immortals se opět přesunou doprostřed, kde se zobrazí vítězná animace (anděl porážející démona nebo naopak). Přeživší Immortal se stává vítězem a vytvoří si štít, jehož síla závisí na tom, kolik životní energie mu zbylo v předešlém souboji (čím více tím lépe). Po této animaci se Immortal přesune na jednu ze dvou linek, aby zahájil push na nepřátelský Core. Po dobu, kdy má Immortal aktivní štít, se vznáší nad zemí a využívá útoku z dálky. Jakmile však štít ztratí, spadne na zem a uchýlí se k boji z blízka. Útoku na nepřátelské budovy či Core se Immortal účastní, dokud není poražen nebo není zničen nepřátelský tým. Po tom, co je Immortal poražen na bitevním poli, nastane na nějakou dobu klid. Po chvíli jsou ale Immortals znovu připraveni k boji mezi sebou a celý cyklus začíná nanovo, takhle se to opakuje dokud jeden z týmů není poražen.

 

Vedlejší úkoly

 

Podobně jako Infernal Shrines, i v Battlefield of Eternity naleznete tématicky zaměřené mercenaries campy.

  • Fallen Shamans – Skupinka mobů, známá z Diabla, obývající jeden camp na obou stranách mapy.
  • Impalers – Opět skupinka tří mobů, známých ze hry Diablo, tentokrát pouze dva campy. V nejvyšším a v nejnižším bodě mapy.

Na této mapě nenajdete žádné rozhledny.



Naposledy upravil/a Fabien 23.09.2015 v 00:54:12.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet