Haunted Mines

 

Haunted Mines je unikátní battleground, který je svým složením zcela odlišný od všeho, s čím se hráči MOBA her doposud setkali. Dvoupodlažní battleground esteticky vychází z Cursed Hollow, ale díky designu podzemního dolu, který hraje svou nezastupitelnou a jedinečnou roli, má mapa své charakteristické rysy a vlastnosti.
Po otevření dolů je hráčům umožněn vstup do podzemí, kde musí sbírat lebky zabíjením nemrtvých monster. Na konci dolu čeká boss Grave Golem. Oba týmy můžou do dolu vstoupit zároveň, což se dá takticky využít. Jakmile jsou všechny lebky z dolů sebrány zrodí  se oběma týmům Grave Golem, který bude mít sílu podle toho, kolik každý tým nasbíral lebek.
 
Grave Golem se vždy zrodí na tom samém místě, kde byl naposledy zabit, celá hra je tak kontinuální a vy se musíte rozhodnout, jestli půjdete bránit vlastní základnu nebo budete útočit se svým golemem. Dva golemové se nikdy nepotkají na téže lajně.

Mapa battlegroundu - nejdůležitější místa

(1) mapa  (2) mapa

Na povrchu (1)

  1. Oltář
  2. Core
  3. Mercenaries - Knights
  4. Mercenaries - Siege Giants
  5. Vstup do dolu
  6. Rozhledna

V dolech (2)

  1. Skeletons - skupina po 6
  2. Skeletons - skupina po 5
  3. Skeletons - skupina po 4
  4. Grave Golem

Hlavní úkol - lebky

Na mapě se s časovým odstupem otevřou dva vstupy do dolů, které obsahují desítky kostlivců a silného Grave Golema. Hráči musí v podzemí zabít co nejvíce těchto kreatur, přičemž za jednoho kostlivce získávají pro tým dvě lebky, za golema dokonce třicet. Celkem je k v dolech k dispozici 100 lebek. Po sebrání všech kostěných artefaktů se každému týmu vyvolá jeden Grave Golem. Jeho síla i počet životů se odvíjí od bodů, jež váš tým nasbíral při poslední návštěvě dolu. Čím větší počet bodů máte, tím silnějšího golema vyvoláte. Poprvé se golemové objeví na základnách obou týmů a postupně pokračují směrem do nepřátelské báze. Poté, co je golem zabit, jeho mrtvé tělo zůstává na místě a při další vlně se golem na daném místě zase oživí. Hra takto pokračuje dokud jeden z týmů nevyhraje.

Nutno podotknout, že jakmile se doly otevřou poprvé, zůstanou otevřené po zbytek hry, i když v nich nejsou nemrtví, čehož se dá využít ať už k taktickému rozestavení hrdinu přesně před další vlnou nebo k přepadávání soupeřů.

mapa  mapa

Vedlejší úkoly - kempy, rozhledny

Hráči mohou v battlegroundu narazit na dva druhy kempů, v nichž lze po zabití získat dodatečné miniony.

  • Siege Giants - Pokud váš tým dobije tento kemp, Siege Giant se k vám připojí na vaší cestě za vítězstvím. Nachází se ve dvojicích na obou stranách mapy.
  • Knights - Po dobytí tohoto kempu se k vám přidá parta rytířů, kteří se nachází uprostřed mapy.
Battleground obsahuje také dvě rozhledny, které vám pomohou s potřebným rozhledem po mapě a umožní tak sledovat aktuální pozice vašich nepřátel.
  • Jihozápadní pozorovatelna - Nachází se nedaleko středu u spodní lajny, blíže k modrému týmu (týmu vlevo).
  • Severovýchodní pozorovatelna - Nachází se nedaleko středu u horní lajny, blíže k červenému týmu (týmu vpravo).
 

mapa  mapa

 

 

Naposledy upravil/a Fredrik 16.10.2016 v 19:00:16.

 

 


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet