Kreativní soutěž o přístup do bety Heroes of the Storm!

Je tu další soutěž o beta klíče do Heroes of the Storm! Vaším úkolem bude tentokrát vymyslet krátkou básničku, která bude tématicky zaměřena k dané hře (Heroes of the Storm, případně jiné hry od Blizzardu). Básničku musíte přidat do komentářů pod tuto novinku. Po skončení soutěže budou vybrány ty nejlepší a odměněny přístupem do Heroesů. Hodnotit budeme zejména vtip a nápaditost, takže šanci mají i ti, kteří se nenarodili s “básnickým střevem”.

Doporučujeme, abyste měli na svých účtech uveden také email, abychom vás mohli kontaktovat.

Opět si prosím přečtěte hlavně všeobecné podmínky, ale také pravidla. Tentokrát hrajeme o 10 klíčů, tak hurá do toho!

Všeobecné podmínky

  • Beta klíče jsou vázány na účet vytvořený pod regionem EU.
  • Po aktivování není možné provádět přesun na jiný region, než EU.
  • Budeme vyžadovat vaše jméno (ne battletag, ani account name) a email, pod kterým jste registrováni na Battle.netu, pro budoucí kontrolu aktivace beta klíče. Klíče nelze prodávat či předávat dále. Blizzard si jejich provázanost s účtem bude kontrolovat a v případě, že nedojde ke shodě s nahlášeným e-mailem, klíč zablokuje.
  • Výhry nejsou vymahatelné.

Pravidla souteže

  • Vaším úkolem bude tentokrát vymyslet krátkou básničku, která bude tématicky zaměřena k dané hře.
  • Básničku musíte přidat do komentářů pod tuto novinku.
  • Soutěžit můžete do 13. 2. 2015 20:00!
  • Vyhodnocení a losování proběhne ještě téhož dne, 13. 2. 2015, výherci budou uveřejněni zde na webu.
  • Výherce budeme kontaktovat skrze email, který bude uveden na jeho účtě zde na webu.
  • Redakce Heroesfan si vyhrazuje právo na změnu pravidel během soutěže.

Aktualizace: Pro obrovské množství komentářů bude vyhodnocení v sobotu, 14. 2. 2015



Naposledy upravil/a Jerryky 13.02.2015 v 21:20:13.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sireus 12.02.2015 08:55

Temný vítr vane ze severu,do ruky beru štít a sekeru.Už se něco děje, už se něco chystá,všichni to víme válka už je jistá.Už cítím ve svých dlaních Mrazivý Smutek,mám v sobě sílu a pár ocelových kulek.Nepřátelé se mne straní,však uvidí kruté prokletí vraní.Osud už čeká, už mne vyhlíží,má rádkyně do budoucna nahlíží.Předpovídá těžké časy,při boji s nepřáteli orské rasy.Nejsem tu sám, světlo mne vede,Uther se svými paladiny do boje jede.Nad tím sám Archanděl Tyrael létá,Dokonce i jednotka gryfů vzlétá. Však svět jé stále plný lidského chtíče,prahnutí a vlastnění beta klíče.Však mi to zvládneme, máme mocné přátele po boku,Valla jde do toho s námi a Li li přidává do kroku.

EnemyInside 12.02.2015 07:55

Naostri si meč, mlat a sekeruinak ťa protivníci z kože zoderúBuď velký mocný bojovníkno bez kľúča do hry si aj tak nikmusim niečo zo seba vypotiťaby som mohol protivníka vymlátiťs nikým sa na bojisku párať nebudemtúto bitvu pre seba rozhodnemBoži bojovníci povstanú ak kľúč od heroesfan dostanú.

BoudaX 12.02.2015 07:51

Klíče k Heroes od Blizzardu letí a my se třesem jak malé děti. Heroesfan.cz nám je dáa zavládne skvělá nálada.

paprikon 12.02.2015 02:46

Za pět minut je půl třetí,v hlavě mám už jenom smetí.Jak můžu bejt tak blbej,že věřím v další give-away.Mail už zase vyplňuju,sotva mrkám očima,tentokrát ho vybojujua hra už bude jenom má!Hrdinů se nebojím, však já už jsem MOBA hrál,rychle si je osvojím a na bojišti budu král.Leze leze po železe, nedá pokoj až tam vleze.Co to je?

Virty 12.02.2015 02:31

Heroes of the Storm je na svete,konečne mier v hre od Blizzardu zazriete.Pár hrdinov sa vám predstavia,svojou dobrotou k sebe vám srdce roztavia: Arthas sa veľmi raduje,keď mu Jaina frostbolt do rite vpaľuje.Ilidán sa čuduje,keď mu Malfurion kvietky do ucha maľuje.Thrall elementy zvoláva, keď Garosh vtípky o ňom rozpráva.Uther holy light vyčarí,dokonca to aj Diabla očarí.Rock God keď guitar solo vypáli,všetkých heroes do dance fightu to dostaví.Heroes je hra o láske, tak mi túto predstavu nekazte!

novrt 12.02.2015 01:51

Anubaraku nech mě bejt,nebojím se použít RAID.A kurva on mi došel,to jsem asi pošel.Peníze už nemám,na co vůbec čekám.Musím ho sehnat zadara,s tím pomůže mi Zagara.Prý musím do marketu Billa,tam pomůžemi slečna Valla.Vcházím do Billy a HOLA!!to je ta bloncka od vedle, Nova!!Pokračuju dále a slyším, Bitchis!!!Z reproduktoru byl zase slyšet, Stiches!!!Valla sprej mi přinesla,moje nálada se vznesla.Otočím se a vidím,Securiťák Tÿchus.Já snad špatně vidím,hemr zase vyflus. A tak jdu spokejeně domu,dám si Heroes a pivo k tomu.

Melvin 12.02.2015 01:07

Čakám tu už dlhú chvílu,na Blizzard, či lesnú víla.Aby mi už kľúčik dali,aby ma už nehnevali.Ešte keď len začínali,hral som Warcraft ako malý.Po War dvojke RPGčko,Diablo 1 žiadne béčko.Super kúzla, divné tvory,občas som mal nočné mory.Potom vyšiel Starcraft 1,Svet tam siahal do nevedna.Nekonečný súboj troch rás,naj stratégia svojich čias.Počas rokov vyrástli sme,avšak hry, tiež to isté.Svety Blizzu stále žili,príbehy ešte neskončili.Oddelené svety, každý zvlášť,Blizzard teraz zmenil plášť.Spojil všetko dohromady,ukázal nám svoje vnady.Uzatvoril všade mier,je to super tomu ver!Hrdinovia búrky sú tu,Heroesfan pls daruj betu.

Nagato 12.02.2015 00:44

do battlu vstupil najvacsi kralsyn durotana, ork menom Thrallmilujem tyrande, pozvem ju na rande, enemy kricinas tym ho znicicitim sa ako pan, lebo som azmodan, vyhrame, ja to dama milujem heroesfan

kefa01 12.02.2015 00:09

Raz, dva, tři, Myslím za tři,Když si nevím rady,Tyrande ukáže vnady.

kefa01 12.02.2015 00:06

Ťuk, ťuk, co to je?Ťuk, ťuk, kdo to je?To klíč ke hře Heroes of the stormuž chce ven.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet