Oficiální CZSK komentář HGC: Western Clash

  hgc    czsk   

 

I tento týden je pro vás připraven oficiální stream EU části HGC.Tento týden se můžete těšit na obrovskou offline akci - Western Clash!

 

Týmy, které se na Clash kvalifikovaly, jsme vám představili již před pár hodinami. EU budou hájit týmy Fnatic, Team Expert a Team Liquid, Severní Ameriku Gale Force eSport, Tempo Storm a Freedom, doprovázené týmem Nomia (Austrálie a Nový Zéland) a RED Canids (Latinská Amerika).

 

Oficiální CZSK stream je pro vás v plánu na sobotu a neděli. V pátek se určitě doražte dívat na oficiální stream, kde můžete Cheerovat pro svůj oblíbený tým a získat tak odměny.

 

Program

V pátek celá akce započne ve 12:20 dueleme Fnatic vs. RED Canidas a završí jej dva zápasy LB (Lower Bracket). Páteční zápasy se hrají systémem Bo3.

 

V sobotu jsou na programu ve 12:20 a 14:40 Bo5 zápasy UB (Upper Bracket), na které následují opět dva zápasy LB. I ty se odehrají systémem Bo5.

 

A konečně neděle. Ve 12:20 si zahrají dva neporažené celky finále UB, ve 14:40 další LB zápas, po kterém (v 17:00) přijde na řadu zápas o šampiona LB. Vítěz tohoto zápasu se utká s vítězem UB v Bo7 hraném grandfinále, které je na programu v 19:20.

 

Celý program naleznete na oficiálním Heroes eSport webu.

* časy jsou orientační, ze zkušeností počítejte s drobným zpožděním

 

Oficiální CZSK stream v sobotu a neděli

Jak jsme psali výše, na oficiální CZSK casting se můžete těšit po celou sobotu a neděli. Tentokrát se o vás bude starat dvojice Peter "c1RcA" Trávnik a Dominik "Rozmex" Rozmarýn.

Připravený bude i giveaway - můžete se těšit na klíč k Malthaelovi, Ronin Zeratulovi, Bikini Stitchesovi a také na Prisoner Tychuse! Tentokrát jich máme opravdu hodně.

 

HGC CZSK komentátorský tým se na vás těší na twitch.tv/heroes_czsk


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet