Blizzard nám ukázal siluetu nového hrdiny

  Hrdina    Ner'zhul    Maiev   

Čínský turnaj HGC před několika okamžiky skončil a Blizzard ukázal krátkou ukázku toho, na co se můžeme těšit! Zatím to vypadá, že jsme se s odhady mýlili a na Kel’Thuzada si budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat. Koho nám tedy Blizzard naservíruje?

 

V krátkém videu nám Blizzard ukázal záběr na Dark Portal, ze kterého vychází postava. Tato postava má zřejmě mužské rysy a zelené oči. Tímto tedy můžeme vyloučit, že půjde o Kel’Thuzada z World of Warcraft nebo Junkrata z Overwatch.

Teaser, který nám Blizzard ukázal po skončení HGC.

 

Je tedy dost možné, že se setkáme s Ner’zhulem, který v historii Warcraftu znamenal opravdu hodně. O celém životě tohoto shamana si můžete přečíst například ve článku na WoWfanu.

Spekulace na Redditu samozřejmě pokračují a například -Konf- upozorňuje na to, že Dark Portal je vyobrazen jako portál z nahrávací obrazovky původního World of Warcraft (Vanilla WoW), což by mohlo znamenat, že půjde o postavu z dnes již starého světa WoW. Postava by mohla mít například spojitost s otevřením Dark Portalu. Přeci jen jednu ve hře již máme… tímto zdravíme Medivha.

Původní Dark Portal z World of Warcraft.

 

Je také možné, že by mohlo jít o Maiev, avšak jde o velice nepravděpodobnou teorii hned z několika důvodů. Maiev má rozhodně jinou siluetu postavy, její helma má jiný tvar a její brnění má mnoho nepravidelných tvarů, které by na fotce z portálu rozhodně byly vidět.

Maiev do siluety v Dark Portalu moc nezapadá.

 

Hledání informací o novém hrdinovi či hrdince stále pokračují. Jakmile budeme mít k dispozici další informace, rozhodně se o nich dozvíte! Sledujte nás na webu, ale také na Facebooku.

 


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Juramercer 20.07.2017 12:47

A co třeba Khadgar, Turalyon, Anduin Lothar?

Zakys 19.07.2017 16:23

Durotan, Grommash, Ner'zhul....Kdo ví...Vždyť ve hře není ještě zatím ani jeden Draenei... Ale mám takové tušení že by to mohl byt fakt ten Ner'zhul.

Hanzias 19.07.2017 14:31

Já si myslím, že to Ner'zhul nebude. On je ve hře vyobrazen, i když se tam přímo nenachází. Ono když hrajete za Cho'galla a setkáte se s Arthasem, Cho'galla ho adresuje jako Ner'zhula, resp. jedná tak s ním. Nevylučuju tu možnost, ale myslím si, že to on nebude, ačkoliv ta postava je asi s Temným portálem nějak spojená.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet