Kel'thuzad - Hero Spotlight a představení abilit

  kel'thuzad    ability    hrdinove   

Všichni jsme se na něj těšili a kdo ne, tak nejspíš neví, o koho jde. Mocný záporák Kel'thuzad, kterého známe již ze série Warcraft, dorazí do Nexu. Na co se můžeme těšit?

 

Blizzard nám již teď ukázal, jaké má hrdina schopnosti a dokonce i jeden jeho skin Star Lich Kel'thuzad. Pokud jste na Gamescomu, můžete si ho také vyzkoušet. Pro ty z vás, kteří se stejně jako my na Gamescom nedostali, tady máme alespoň představení abilit.

EDIT: Nyní již máme k dispozici celý Hero Spotlight!

Nepostřehli jste nějakou abilitu ve videu? Nevadí. Pojďme si je připomenout:

Trait

Master of the Cold Dark

(Trait) Master of the Cold Dark

 

Quest: Pokaždé, když Kel'thuzad zasáhne hrdinu pomocí Chains of Kel'thuzad nebo je hrdina pomocí Frost Nova znehybněn (Root), získá 1 Blight.

Reward: Získáním 15 Bligth se sníží cooldown základních schopností o 2 sekundy.

Reward: Získáním 30 Blight se zvýší síla kouzel (Spell Power) o 75 %.

 

Ability

DeatAndDecay

(Q) Death and Decay

 

Po 0,5 sekundě vypustí kouli, která vybouchne po zasažení nepřítele a způsobí 150 poškození. Výbuch po sobě zanechá louži hniloby, trvající 2 sekundy a způsobující 70 poškození každé 0,5 sekundy.

 

 

 

 

FrostNova

(W) Frost Nova

 

Vytvoří kruh, který po 1 sekundě vybouchne, způsobí 212 poškození nepřátelům v místě dosahu a zpomalí je o 35% na 2,5 sekundy. Nepřátelé v centru kruhu jsou na 1 sekundu znehybněni (Root).

 

 

 

ChainsOfKelthuzad

(E) Chains of Kel'thuzad

 

Vypustí řetěz působící 97 poškození prvnímu hrdinovi nebo budově, kterou zasáhne. Po 4 sekundy po zasažení lze schopnost reaktivovat. To způsobí, že schopnost postihne i dalšího nepřítele, přitáhne je k sobě a omráčí je (Stun) na 0,5 sekundy.

 

 

 

 

 


Heroic

ArmorUp

(R) Frost Blast

 

Vypustí ledový meteor na nepřátelského hrdinu. Ten po dopadu způsobí 100 poškození cíli a dalších 275 poškození nepřátelům v dosahu. Všichni zasažení nepřátelé jsou znehybněni (Root) po dobu 1,5 sekundy.

 

 

 

 

ArmorUp

(R) Shadow Fissure

 

Vytvoří prasklinu kdekoliv na bojišti, která po 1,5 sekundě vybouchne a způsobí 440 poškození zasaženým nepřátelským hrdinům.

 

 

Kel'thuzad, Archlich of Naxxramas

 

 

Star Lich Kel'thuzad skin

 


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet