Představí nám Blizzard zítra nového hrdinu?

  Kel'thuzad    Junkrat    Warcraft   

Již během zítřejšího dne se nejspíše dozvíme nového hrdinu, který v brzké době zavítá do Nexu! Na čínské sociální síti Weibo se totiž objevila zpráva, že již zítra, po skončení HGC turnaje, prozradí Blizzard nového hrdinu.

 

Před několika dny jsme psali o spekulacích, že by se do hry mohl konečně podívat Kel’Thuzad z World of Warcraft nebo Junkrat z Overwatche. V příspěvku na Weibo se objevila informace, že nová postava je mnohem slavnější, než před několika dny vydaný hrdina – Stukov.

 

Reddit se ihned zavalil spekulacemi o tom, jaký hrdina by to tedy mohl být. Mnozí doufají v Kel’Thuzada, protože již delší dobu nebyl představen žádný hrdina z World of Warcraft, avšak má to háček – je mnohem více slavnějších postav, než kterou je Kel’Thuzad. Namátkou můžeme třeba zmínit Deathwinga, Archimonda, Queen Azsharu, Gromma nebo třeba Lady Vashj. Dalším zajímavým vodítkem může být třeba i to, že Warcraft III již brzy oslaví patnácté narozeniny.

Kel'Thuzad má dle několika zdrojů i svůj 3D model.

 

Pak také musíme mít všichni v živé paměti hype kolem nápověd z čínského zdroje, které vyústily v představení D. VA. Tato hrdinka byla také nazvána „velice očekávanou“, avšak realita byla asi trochu jinde. Proto bychom měli trochu zvolnit a možná si pod oznámením, že nová postava je slavnější než Stukov, představit někoho jiného. Někoho, kdo je slavný hlavně v Asii.

 

Anebo nás Blizzard překvapí a přidá do hry Supermana! Přeci jen v prvních letech fungování studia se Blizzard podílel na mnohých zajímavých projektech, včetně hry The Death and Return of Superman!

 

Máte svého favorita, kterého byste v Nexu uvítali? Pokud ano, dejte nám vědět do komentářů.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet