Heroes 2.0 Launch Event

  Heroes 2.0    Heroes of the Storm    Hanamura   

Heroes 2.0 Launch Event

Ačkoli v Evropě Heroes 2.0 vychází až zítra, hráči na amerických serverech si jej mohou zahrát již dnes a Blizzard si pro nás v rámci oslav vydání připravil Launch Event na Twitchi.

Kdy a kde?

Připojte se na Twitchi k oslavě vydání Heroes of the Storm 2.0 během živého přenosu v rámci Launch Eventu dnes ve 20.00 na oficiálním HotS kanálu.

Co je v Heroes 2.0 nového?

Pokud jste dosud neslyšeli o Heroes 2.0, a nebo neměli čas si přečíst některé z našich článků na toto téma, nemusíte se bát. Anna Prosser Robinson a Kevin Johnson vás celým eventem provedou. K nim se připojí Game Director Alan Dabiri a Lead Hero Designer Kent-Erik Hagman a podrobně proberou všechny novinky, které vás v Heroes 2.0 čekají, včetně jejich názorů na novou mapu pojmenovanou Hanamura, nového hrdinu Genjiho a mnoho dalšího.

Exibiční zápas na mapě Hanamura

gdlpjpf9yapndse_1493139928.jpg

Existuje jen málo lepších způsobů, jak se seznámit s novým Battlegroundem, než sledovat klání profesionálních hráčů. To je důvod, proč Blizzard pozval Fnatic a Dignitas, dva z nejlepších evropských týmů, aby si to rozdali na Hanamuře v rámci Launch Eventu. Přijďte jim fandit, zatímco budou hrát 5 her v rámci exhibičního zápasu. 

 

I když všechny hry byly předehrané před tímto přenosem,  Wade ‘Dreadnaught’ Penfold a Thomas ‘Khaldor’ Kilian budou vše živě ze studia komentovat. Společně s nimi zde budou i vývojáři, aby poskytli další informace ohledně designu Hanamury. Po první hře nám Blizzard odhalí dalšího nového hrdinu a cinematic (úvodní video ve hře). Zbytek exhibice bude poté pokračovat od 21.00.

Exkluzivní nový Cinematic a představení nového hrdiny

i5u3qfxtm91z4lq_1493139928.jpg

Po první exhibiční hře nikam neodcházejte, ať nezmeškáte celosvětovou premiéru nového cinematicu. Ten odhalí příštího hrdinu, který se v následujících týdnech připojí do Nexu. Po cinematicu se vrátíme k Anně, Kevinovi a vývojářům, abychom se pobavili o novém hrdinovi a odměnách, které získáte za splnění Nexus Challenge 2.0, in-game eventu, za jehož odehrání získáte různé odměny.

 

Poté budou oslavy pokračovat zbývajícími čtyřmi hrami exhibičního zápasu mezi Fnatic a Dignitas. Pokud jste neměli možnost si Hanamuru prohlédnout během Heroes 2.0 Open Bety, nebo prostě rádi sledujete zápasy na vysoké úrovni, rozhodně si tento zápas nenechte ujít.
 


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet