Hanzo a Alexstrasza se brzy představí v Nexu!

  hanzo    alexstrasza    noví hrdinové   

 

Blizzard na počest Kel'thuzada a celé expanze Call of Kel'thuzad vytvořil několik zajímavých videí, kde ukazují, jak Lich vznikal. Nedávné video poodhalilo, že by se do Nexu měli podívat Hanzo a Alexstrasza.

 

Pohádky o nepozornosti tvůrců nechme dnes stranou. Blizzard vypouští pouze to, co chce, aby lidé věděli. Ať už je to oficíální informace, nebo nápověda, která se "omylem" dostala do videa. Ve videu s názvem Finding the Fun (v čase 3m 24s) je vidět obsah, kde jsou dvě známá jména - Hanzo a Alexstrasza. Je tedy téměř jisté, že se oba hrdinové do Nexu podívají. A pravděpodobně ještě letos, ne-li rovnou jako příští dva hrdinové.

 

25ix4w9zji_92e7a97d16fe51f55107536b5d5f33131b2f4d96_1504301372_3658.jpg

 

Hanzo měl následovat svého otce ve vládě nad vybudovanou říší. Samozřejmě vynikal i bojovým uměním (převážně lukostřelba). Po smrti otce měl za úkol srovnat svého bratra - Genjiho, aby se i on podílal na vedení říse. To bohužel nevyšlo a Hanzo se jej pokusil zabít. Genji smrti utekl. Další příležitost může mít Hanzo právě v Nexu.

- Podrobnější lore najdete na naší sesterské stránce Overwatch.cz.

 

Alexstrasza Life-Binder byla Aspekt Červené letky a strážkyně života na Azerothu. Byla jedna z pěti draků, které Titáni zvolili a pověřili je, aby sa starali o Azeroth. Dokonce ji udělili titul Královna všech draků.

- Alexstrasza má lore obrovské, jako Warcraft sám. Více informací můžete nalézt na naší sesterské stránce WoWfan.cz.

 

Všechna videa k nové expanzi naleznete v našem souhrnném článku.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet