Call of Kel'thuzad

  call of kelthuzad   

 

Hrdina:

Hlavním protagonistou této expanze je sám Kel'thuzad, který vyjde jako nový hrdina do Heroes of the Storm. Jedná se o assassina, který bude doslova kontrolovat dění na bojišti. Společně s hrdinou se můžeme těšit samozřejmě na jeho první skin, který se tentokrát bude tématicky zaměřovat na žánr sci-fi a půjde o Star Lich Kel'thuzada.  

Více o něm jsme již psali zde.

 

 

 

Skiny:

Mezi tématické skiny expanze budou patřit především Dreadlord Jaina, Crypt Queen Zagara a Death Knight Sonya, které najdete na obrázku níže.

2uep4o4rne_60eaab5fd616af792b41e4506e9932d9e42c050d_1503664786_9559.jpg

Samozřejmě, těšit se můžete také na další skiny, které nemusí mít s tématikou Kel'thuzada tolik společného, jako příklad uvedu Post Theramore Jaina.

 

Událost: Obey the Call

Nová expanze a tedy nový obsah do hry samozřejmě přináší také novou událost, tentokrát v podobě čtyř na sobě závislých úkolových liní. Jejich přesnou podobu najdete zde a půjde především o zabíjení nepřátel. Nicméně, pojďme se ještě podívat zblízka na to, jak budou vypadat odměny za jednotlivé úkoly.

Obey the Call

 

 

Další:

V neposlední řadě stojí samozřejmě za zmínku i portréty, spreje a chat emotikony. Z portrétů se můžeme těšit na kreslenou Dreadlord Jainu nebo Crypt Queen Zagaru. Doménu sprejů obsazuje například Lunara. Tady konečně poprvé potkáváme i pana Biggleswortha, kocoura a hlavně věrného Kel'thuzadova přítele.

 

Videa: 

Připomeňme si tedy oznámení Call of Kel'thuzad

 

 

Kel'thuzad spotlight 

 

In development video:  

 

Blizzard chce každý den zveřejňovat videa k nadcházející expanzi. První video zveřejnil před několika dny a následující bychom měli vidět už dnes, 28. srpna.

 

1 - Ressurecting of Kel'thuzad

 

2 - Episode 1: Honoring a Legacy 

 

3 - Episode 2: Paper to Pixel

 

4 - Episode 3: Merging Art, Design, and Fantasy

 

5 - Episode 4:  Finding the Fun

 

6 1. září


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet