Deathwing přichází na PTR

  PTR    Deathwing   

 

Deathwing by měl dnes i s patchem obsahujícím nový hračkový event přijít na PTR. A kdy dorazí na live server? Stávající event Scarlet Heist končí 3. prosince, a tak se tedy dá předpokládat, že event a patch budou nasazené 4. prosince. Deathwing, kterého budeme mít možnost si zahrát v Nexu, se bude lišit od verze, kterou jsme mohli vidět na Blizzconu. Došlo ke spoustě úpravám a opravám jeho animací, velké úpravě síly jeho abilit, aktualizaci jeho talentů a mnoha dalšímu.

 

Blizzard zdroj

 

Mohli jsme se rozhodnout ho vydat až v lednu nebo únoru. Popravdě nebyl plně připravený na Blizzconu pro představení veřejnosti. Spousta toho, co jsme tam ukázali, byly dočasné opravy, balance a spousta chyb. Chtěli jsme fanouškům, kteří se Blizzconu zúčastnili, dát k vyzkoušení něco, co brzy vydáme, proto jsme ho ukázali. Udělali jsme teaser ve formě zemětřesení, abychom hráče napnuli před jeho představením. Také jsme si mysleli, že by, pro ty, kteří se ho nemohli zúčastnit osobně, bylo cool ho vidět na vysílání z Blizzconu a Virtual Ticketu.

 

Velmi tvrdě jsme na tomto hrdinovi pracovali, abyste ho měli ještě před koncem roku. Někteří z nás pracovali v posledních měsících velmi dlouhé přesčasy, abychom toho dosáhli. Víme, že čekání může být frustrující, ale málokdo si měsíc po vydání něčeho, čím byli nadšení, uvědomí, jak frustrovaní tím čekáním byli. Ale brzy už bude Deathwing ničit budovy a nepřátele ohněm a tato frustrace snad odezní. Jsme na něj velice hrdí a doufáme, že si ho užijete tak jako my.

 

Těšíte se na Deathwinga? Měli jste Virtuální lístek? Napište nám do komentářů.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet