Blizzfan.cz - Blackrock Foundry ve WoW, Rozhovor s…

Jaké novinky se v posledním týdnu objevily v ostatních hrách od Blizzardu? Týdenní shrnutí novinek z portálů Blizzfan.cz je tu!

World of Warcraft

WoWko se neslo ve jménu otevírání již druhého Warlords of Draenor raidu s názvem Blackrock Foundry. Tato pevnost Železné Hordy byla otevřena již minulou středu, avšak teprve tento týden jsme se dočkali otevření Mythic obtížnosti, která přidává další složitější mechaniky k jednotlivým bossům a je tak zaměřena na opravdové herní profesionály. V době psaní článku se ji zatím nikomu nepodařilo pokořit celou. Pro nahodilé hráče by se příští týden měla otevřít první část raidu s nejlehčí obtížností Raid Finder, takže ani ti nepřijdou zkrátka.

Minulý týden se objevila také veselá zpráva, že Blizzardu se podařilo vybrat krásných 1,9 milionu dolarů na pomoc v boji proti nebezpečné ebole. Blizzard totiž hráčům prodával speciálního non-combat peta - malou modrou kozu s názvem Argi, který stál 10$ a kompletní výtěžek z jeho prodeje měl jít na charitu. Díky téměř dvou set tisícům petů tak nyní Červený Kříž dostal zajímavý finanční dar.

Kolegové z WoWfan.cz sledují i dění v celosvětové komunitě fanoušků World of Warcraft a minulý týden je zaujal jeden ambiciózní počin. Skupina fanoušků se totiž rozhodla vytvořit desetidílné filmové zpracování nejnovější Warcraft knihy s názvem War Crimes, která se věnuje hlavně osudu Garroshe Hellscreama. Do světa zatím vypustili trailer a ten vypadá náramně, škoda, že samotná videa jsou plánována až na rok 2016.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

http://hsfan.tiscali.cz//pictures/images/deethane

Portál HSfan.cz připravil rozhovor s jedním z nejoblíbenějších a nejúspěšnějších českých streamerů: DeeThanem, který se rozpovídal o svých streamech, své práci a taky o momentálně nejdiskutovanějším českém streamerovi s přezdívkou Fatty Pillow.

Streamování hry je ale populární nejen v našich končinách, i v zahraničí najdeme spoustu extrémně populárních hráčů, jejichž kanály mají desetitisícovou sledovanost. Jedním z nich je i švédský hráč Forsen, kterého jsme si představili v medailonku z rubriky Zahraniční Streameři.

Samotné Hearthstone je spíše o strategii a taktice a nevyžaduje od hráčů žádnou znalost pozadí příběhu, v němž se odehrává. To je ale možná škoda! Všechny legendární karty mají svůj původ ve světě Warcraftu a mnohé z nich mají opravdu pohnutou historii. Byla by škoda o tyto informace přijít a z toho důvodu kolegové z HSfan.cz připravili rubriku Legendy Hearthstone, ve které si jednotlivé karty lépe představíme. V prvním díle přijde na řadu např. Hogger, který terorizoval nejednoho začínajícího hráče WoW.

Overwatch

Na fan stránce o nejnovější pecce od Blizzardu jsme si představili dalšího hrdinu: je jím Reinhardt Wilhelm. Tento neměcký hrdina a pravděpodobně největší zastánce Overwatche se nám představil v tom nejlepším možném světle.

 


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet