Další hrdinové odhaleni?

  Hrdina    Alexstrazsa    Kel'Thuzad   

Včerejší článek mezi vámi vyvolal velké pozdvižení. Nebojte, hrdinové budou vycházet i nadále. Krátkou glosou jsme jen chtěli poukázat na nepřipravenost UI ve hře. Teď to hlavní: Několik týdnů stará zpráva předpověděla příchod admirála Stukova i Garroshe. Kdo bude další?

 

Posledních několik dnů zveřejňoval Blizzard vodítka vedoucí k představení nového hrdiny, který se zanedlouho připojí k ostatním v Nexu. Dark Portal, Orgrimmar a následně krátký GIF se samotným hrdinou, kterým není nikdo jiný než Garrosh Hellscream, kontroverzní náčelník hordy a syn Groma Hellscreama.

 

Téměř okamžitě se začalo spekulovat, kdo bude na řadě jako další. Uživateli "Akamelol" se na Redditu podařilo najít několik týdnů starou zprávu zaslanou throwaway (tzn. odeslal pouze jednu zprávu) účtem "KTisALMOSThere". Ten tuto zprávu zveřejnil těsně po odhalení prvního vodítka ukazujícího na posledního vydaného hrdinu - Stukova. I když v tu dobu už většina hráčů tušila, že se jedná právě o Stukova, nebyl v tu dobu ještě Blizzardem oficiálně oznámen.

 

"KTisALMOSThere" tehdy napsal, že hrdinou, ke kterému se dané vodítko vztahuje, je opravdu Stukov (SC) a že ho budou následovat Garrosh (WC), Kel'Thuzad (WC), Firebat (SC), Anna (OW), Junkrat (OW) a Alexstrasza (WC), pro kterou má mít Blizzard údajně připraveno něco speciálního. Většina zmiňovaných hrdinů má nyní procházet in-game testováním s tím, že pořadí hrdinů se ještě může změnit.

Alextrasza the Life-Binder

 

Takovéto "zaručené úniky" se na internetu objevují poměrně často, avšak v drtivé většině případů se jedná o podvrhy. Na rozdíl od nich"KTisALMOSThere" již trefil dva, dokonce po sobě jdoucí, hrdiny. Pokud se nad tím zamyslíme, zjistíme, že některé věci dávají celkem smysl. Ať už potenciální brzké vydání Kel'Thuzada, vzhledem k oznámenému rozšíření Knights of the Frozen Throne pro HearthStone, nebo speciální event pro Alexstraszu, tedy pokud Blizzard dodrží obvyklou dobu mezi vydáním jednotlivých hrdinů, který by mohl být oznámen v listopadu na Blizzconu. Zde například před dvěma roky ohlásili Cho'Galla, nové mapy a event s tématem Diabla.

 

Vždy je potřeba brát úniky se zdravou skepsí, avšak tentokrát jde o takovou shodu náhod, až to začíná být podezřelé. A co si myslíte vy? Jde opět o podvrh, anebo se tentokrát opravdu jedná o pravdivý únik z Blizzardu?


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet