Dragons of the Nexus

  Dragons of Nexus    Draci v Nexu    Alexstrasza   

Končící Hallow's End znamená začátek nového eventu. I tentokrát budeme mít spoustu času na získání všech odměn. Začínáme 15. listopadu a končíme až 12. prosince. Vzhledem k časovému naplánování dračího eventu je logické po jeho konci očekávat vánočně laděný event.

 

Připomeňme si video, které se poprvé objevilo právě v rámci BlizzCon 2017 Opening Ceremony. Do Nexu nejdříve v podobě dračích hrdinů zamíří Alextrasza. Support z univerza World of Warcraft. Po ní můžeme očekávat Hanza, dračího assassina z Overwatche. O Alexe, která už od 15. listopadu brázdí oblohu Nexu, se můžete dozvědět více zde.

 

 

Budeme samozřejmě doufat, že nebude dlouho trvat a po první dračím aspektovi nám přidají i další. Zároveň se můžeme těšit na dalšího hrdinu z Overwatche, aby se daly in-game úkoly spojené s odehranými hrami za ně lépe plnit.

 

Kromě dvou nových hrdinů můžeme samozřejmě očekávat nálož portétů, sprejů, emojis nebo skinů!

Items

 

Samotný event je zaměřený nejdříve čistě na odehrané hry, do kterých se počítá Versus AI, Quick Match, Ranked i Unranked. Posléze jde o získání devadesáti takedownů, kde se možná zapotíte, jelikož se do questu počítají pouze ty, které nasbíráte ve vítězné hře. Questy se klasicky plní postupně a aktivní je vždy pouze jeden.

Odměny:

 

Alexa-Hanzo stained Glass
Log-in
Portrét s vitráží Alexstraszy a Hanza
Dragon portrait
Odehraj 5 her
Portrét dračí královny Alexstraszy
Dragonstrike portrait
Odehraj 5 dalších her
Dragonstrike portrét
Dragon Stained glass
Dosáhni 90 takedownů dohromady ve vítězných hrách
Portrét s vitráží Dragon Knighta

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sarder 16.11.2017 21:14

Ten portrét Guldana je top

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet