Tomb of the Spider Queen

Temná a malá mapa, která se jako první odehrává kompletně ve vnitřních prostorách zatuchlé kobky. Zde se rozhodně nebudete cítit v bezpečí. Je to jako by vám někdo neustále chtěl vrazit nůž do zad! Toto navržení si Blizzard pochvaluje, protože jim poskytuje možnost temných zakoutí pro různé skrýše a dále také proměnlivé osvětlení. V neposlední řadě se také můžeme těšit na spousty pavouků ze kterých po zničení vypadne drahokam. Po nasbírání určitého počtu drahokamů se na všech třech linkách objeví obří Webweavers, které jen tak něco nezastaví. Obří pavouky ještě doplňují nelítostní žoldáci, kteří za peníz anebo za pár facek půjdou položit svůj život. Na mapě se nenachází žádná rozhledna.

Mapa battlegroundu - nejdůležitější místa

mapa

  1. Oltář
  2. Core
  3. Mercenaries - Knights
  4. Mercenaries - Siege Giants
  5. Mercenaries - Boss
  6. Vejce, kde se odevzdávají drahokamy

Hlavní úkol - drahokamy a Webweavers

Vaším hlavním úkolem tentokrát bude sbírání drahokamů, které získáte z mechanických pavouků, kteří nahrazují klasické ranged miniony, (z každého pavouka padne jeden gem) nebo ze zabitých hrdinů (tři drahokamy). Za tyto drahokamy si podobně jako u piráta Blackhearta můžete pořídit obří pavouky - Webweavery. V případě, že vás soupeři zabijí, všechny drahokamy upustíte a pokud je vaši spoluhráči rychle neseberou, všechny zmizí. Webweaveři jsou mocné bytosti, které vyvolávají na pomoc ještě dva menší pavouky a čarují vlnu temné pavučiny, jež způsobuje celkem velké poškození všemu, čeho se jen dotkne. K vyvolání Webweaverů budete potřebovat 50 drahokamů a toto množství se dále zvyšuje o pět.

mapa  mapa

Vedlejší úkoly - kempy

Na této mapě máte k dispozici celkem tři druhy žoldáků:

  • Siege Giants - nacházejí se úplně na jihu a při jejich zabrání vám pomohou na spodní lajně.
  • Knights - kempy jsou tu dva, každý mezi střední a spodní lajnou. Jsou bezpečnější na zabírání, protože se nacházejí blízko vašich hradeb.
  • Boss - obývá nejsevernější část mapy a jeho doupě obklopuje hustá mlha, která je skvělá při plánování útoku.

mapa

V battlegroundu není žádná rozhledna.

Videa



Naposledy upravil/a Glea'ar 29.06.2015 v 16:33:17.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet