Cursed Hollow

Cursed Hollow je situován do panství Raven Lorda, které je na okraji King’s Crest. Battleground je laděný do podzimních barev, najdeme zde velké množství havranů, ať už živých či kamenných, kteří vytvářejí temné, strašidelné prostředí.
Mapa je postavená tak, aby nabádala hráče k rychlému boji. Jednou za určitý čas se na předem stanoveném místě vygeneruje tribute na počest Lorda Ravena, který musí hráči vyvolat, aby ho uctili. Vyvolání ale trvá nějaký čas, takže si musíte být jistí, že plně kontrolujete okolí tributu, protože jakékoliv zranění ruší vyvolání. Na mapě sestávající se ze třech lajn se rovněž nachází velmi silný Grave Golem, a to hned dvakrát. 

Mapa battlegroundu - nedůležitější místa

mapa

Hlavní úkol - tribute pána havranů

Na mapě se na několika stanovených místech s časovým odstupem objevují tributy, které musí hráči obsadit a po určitou dobu je uctívat, aby získaly potřebné body. Objevení tributu je čistě náhodné a není tak možné se dopředu připravit, hráči jsou upozornění jen pár vteřin předtím, než se tribute objeví. Pak mají jen malou chvíli na to se k místu dostat a vydobýt si ho na svých soupeřích. Získání tributu chvíli trvá a jakékoli poškození od soupeřů získávání přeruší. Tým, který jako první nasbírá 3 body, získá přízeň Raven Lorda, který prokleje soupeřův tým. Během trvání kletby ztrácí nepřátelské věže schopnost útočit a jeho minioni se ocitají na minimálním počtu životů. Tento stav trvá minutu a umožní týmu, který bojuje s prokletým soupeřem, postupovat rychleji a s větší razancí.

 

mapa  mapa

Vedlejší úkoly - kempy, rozhledny

Hráči mohou v battlegroundu narazit na tři druhy kempů, v nichž lze po zabití získat dodatečné miniony.

  • Siege Giants - Pokud váš tým dobije tento kemp, Siege Giant se k vám připojí na vaší cestě za vítězstvím. Nachází se poblíž každé lajny.
  • Knights - Po dobití tohoto kempu se k vám přidá parta rytířů, kteří se nachází naproti Siege Giants.
  • Grave Golem - Masivní útočná jednotka obývá prostředek lesa. Poté, co jej zdoláte, se vydá na nepřátelskou základnu.
Battleground obsahuje také dvě rozhledny, které vám pomohou s potřebným rozhledem po mapě a umožní tak sledovat aktuální pozice vašich nepřátel.
  • Horní pozorovatelna - Nachází se na levé horní straně mapy a zaručuje sirší viditelnost.
  • Spodní pozorovatelna - Nachází se na pravé spodní straně mapy a zaručuje sirší viditelnost.

mapa  



Naposledy upravil/a Glea'ar 27.06.2015 v 20:44:36.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet