Dragon Shire

 

Dragon Shire byl první oznámený battleground a po designové stránce se dá říct, že je to čistý King’s Crest - průmyslová místa a svěží lesy plné zeleně. Obsahuje dvě svatyně, sluneční a měsíční. Pokud se jedné straně podaří zabrat obě, otevře se přístup k soše dračího rytíře. Hrdina může rytíře osvobodit a jako Dragon Knight s ultimátními schopnostmi a obrovským počtem životů pak povede svůj tým skrze hordy nepřátel až ke zdárnému vítězství. Na mapě sestávající ze tří lajn se rovněž nachází celkem pět mercenary kempů (tři s Knighty a dva se Siege Gianty). Rozhledny tu pro tentokrát nenajdete.

Mapa battlegroundu - nejdůležitější místa

mapa

  1. Oltář
  2. Core
  3. Mercenaries - Knights
  4. Mercenaries - Siege Giants
  5. Shrines - svatyně
  6. socha Dragon Knighta

Hlavní úkol – Dragon Knight

Nad vrchní a pod spodní lajnou se nachází dvě svatyně - Shrines, jejichž zabrání je jedním z primárních úkolů celého týmu. Aby hráč získal nad svatyněmi kontrolu, je třeba postavit se do vyznačeného kruhu a setrvat v něm do doby, než se shrine rozzáří. Jakmile se jednomu týmu podaří mít obě svatyně v držení, aktivuje se uprostřed mapy Dragon Altar. Ve chvíli, kdy do sochy dračího rytíře proudí dostatečné množství energie, úspěšnému týmu se naskytne možnost proměnit jednoho svého hráče na mocného Dragon Knighta. Vzhledem k tomu, že proměna je časově náročný efekt, je nutné vyvoleného hrdinu střežit a umožnit tak jeho úspěšnou transformaci. Jakékoli zranění od soupeře efekt přeruší. Dragon Knight je ultimátní a velmi mocná jednotka, která během svého minutového trvání propůjčuje nositeli unikátní schopnosti, větší poškození proti budovám, vzhled i masivní navýšení počtu životů.

mapa  mapa

Vedlější úkoly - kempy, rozhledny

Hráči mohou v battlegroundu narazit na dva druhy kempů, v nichž lze po zabití získat dodatečné miniony.

  • Siege Giants - Pokud váš tým dobije tyto kempy, které jsou umístěné po obou stranách mapy u dolní lajny, Siege Giants se k vám připojí na vaší cestě za vítězstvím.
  • Knights - Po dobití těchto kempů, z nichž dva leží mezi horní a střední lajnou a třetí na jižním konci mapy hned pod spodním shrinem, se k vám přidá parta rytířů.

mapa  mapa

 

Battleground nemá žádnou rozhlednu.



Naposledy upravil/a Glea'ar 29.06.2015 v 15:31:48.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet