Sky Temple, vítejte v Egyptě

//pic/2014/skytemple/skytemple

Sky Temple zaujme svým originálním designem vznášejícího se města. Na první pohled je jasné, kde si autoři vzali inspiraci, mapa překypuje oázami, zelení, magií a egyptskou architekturou. Hráči zde vedou válku mezi vodou a ohněm, modrý tým zde reprezentuje vodu a červený tým symbol ohně. Design budov se liší dle toho, na jaké straně stojíte. Když se hráč po spawnu podívá na svůj core, tak na jeho místě uvidí, jak roste monumentální egyptská kobra, která ovíjí symbol týmu.

Mapa battlegroundu

 – nejdůležitější místa

mapa

A jak tedy battleground vypadá?

  1. Oltář
  2. Core
  3. Chrámy
  4. Mercenaries, Siege giants
  5. Mercenaries, Knights
  6. Boss
  7. Rozhledna

Hlavní úkol

 - Chrámy

Sky Temple se skládá ze tří lajn, zhruba uprostřed se u každé nachází chrámy, ty by vám měly zajistit výhru, pokud je budete správně kontrolovat. V průběhu hry se chrámy spouští v následujícím pořadí:

  • 1. spuštění: Horní (Chrám krokodýla) a Střed (Chrám hada)
  • 2. spuštění: Spodní (Chrám šakala)
  • 3. a další spuštění: náhodně - většinou se ale spouští jeden nebo dva, všechny tři najednou se objevují až v pozdní fázi hry

Pokud se má chrám otevřít, objeví se nad mini-mapou odpočet. Pak máte jen pár sekund na rozmyšlenou, jaký bude váš další krok. Jakmile je chrám otevřen, je třeba si stoupnout do označené oblasti. Nesmíte z ní odejít, jinak se chrám deaktivuje. Po prvních několika výstřelech se na vás vrhne první strážce, ohromný egyptský válečník s velkými čepelemi na každé ruce, jenž je schopný vás odhodit.  Po chvíli přibyde další dvojice pradávných válečníků, s kterými se musíte vypořádat. Mezitím obelisk chrámu vypouští výboje magické energie, které devastují nepřátelské budovyí. Udržet chrám ve vlastnictví je výzvou samo o sobě, strážci se s vámi nemazlí, a když se do toho zapojí protější tým, je o zábavu postaráno. Díky těmto mechanikám se může hra otočit během okamžiku. Pokud tým získá najednou oba otevřené chrámy, může to znamenat pro protější tým ztrátu více budov a v pozdější fázi hry, i hru samotnou. Po zavření chrámu, pro tým, který ho vlastnil, obelisk vystřelí 5 rychlých záblesků za sebou.

mapa mapa

Vedlejší úkoly

 – kempy, rozhledna

Mercenaries se zde nachází v 5 táborech.  Severní tábory se skládají z egyptských rytířů s nabroušenými šavlemi, na jihu naleznete tábory obrovitých golemů, kteří se nebojí rozbít vám budovu či dvě. Třešničkou na dortu zde máme egyptskou zrůdu, která není pro slabé povahy, i ostřílení veteráni s ním budou mít problém. Boss kolem sebe hází kruhy písečné bouře, do kterých vleze jen hrdina s přáním smrti. Poté co je zdolán, přidá se na vaši stranu a jde si pro první budovu, která mu přijde do cesty ignorujíc dění kolem sebe. Poslední na řadě je rozhledna, která se nachází nad středovým chrámem. Její zabrání vám odhalí středový chrám a část horní lajny, stejně jako celkem velkou oblast plnou křoví a jiných schovávaček.

mapa

Sky Temple je battleground napěchovaný akcí, založenou na velkých soubojích o chrámy, taktizování a rychlých obratech hry. Pokud vypadnete z tempa a ztratíte chladnou hlavu, máte problém. 

Sky Temple zápas

 

 



Naposledy upravil/a Glea'ar 27.06.2015 v 19:51:04.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet