Alexstrasza, představení abilit

  alexstrasza    warcraft    blizzcon   

V pátek bylo při Opening Ceremony oznámeno mnoho změn a vedle nich také noví hrdinové. Jedním z nich je i Alexstrasza. Zároveň pro ni bylo zveřejněno i spotlight video, které si ukážeme.

 

 

Pojďme si tedy teď popsat, co jsme vlastně ve spotlightu mohli vidět.

 

Alexstrasza, zvaná The Life Binder, je královnou draků a nejsilnějším drakem z Červené letky. Je také strážkyní života v Azerothu. V Nexu tedy, jak jinak, bude zastávat post mocného Supporta, jehož přednostmi by měl být jak Sustained Healing (léčení v čase) tak Burst Healing (schopnost vyléčit velké množství života v krátkém čase). Dále by v mezi její silné stránky měl patřit Point Control (kontrola malé oblasti).

Naopak mezi slabiny patří Dive a Backline Harrasment  (kterým disponuje například Illidan, Greymane, ...), obě schopnosti se totiž zaměřují na cíle, které nemají možnost uniknout, pokud nepřátelský hrdina obejde přední linii (většinou warriory) nebo pokud se Alexstrasza sama ocitne někde vepředu. Alexstrasza tedy bude muset zůstávat vzadu, chráněná svým týmem.

Trait

Dragonqueen

Alexstrasza se po 1,25 sekundě promění v draka, získá navíc 500 životů a její základní útoky způsobují 143 poškození nepřátelům a léčí spojence za 43 bodů života. Všechny základní ability jsou navíc posíleny. Dále je trvání některých negativních efektů (Stun, Root, Slow, Blind) sníženo o 50 %. Transformace trvá 15 sekund.

Cooldown: 150 sekund

 


Základní ability

Gift of Life

Obětuje 15 % aktuálních bodů života Alexstraszy a léčí spojence za 150 % z této částky.

Cooldown: 7 sekund

Dragonqueen: Breath of Life

Cooldown je výrazně snížen a léčení nestojí Alexstraszu životy.


Abundance

Alexstrasza zasadí semínko života, které vzkvete po 3 sekundách. To vyléčí blízké spojence za 20 % jejich maximální hodnoty života.

Cooldown: 16 sekund    Cena: 75 Mana

Dragonqueen: Preservation

Oblast, ve které Abundance léčí se zvětší stejně jako celkový počet vyléčených životů spojencům.


Flame Buffet

Vytvoří ohnivou kouli a vrhne ji na nepřítele. To způsobuje efekt podpálení (Burning), který trvá 5,5 sekundy a během této doby způsobuje 75 poškození. Zasáhnutí nepřátel, kteří jsou již podpálení (Burning) uděluje bonusové poškození - 125 poškození po dopadu koule, cíl je zpomalen (Slow) o 40 % na 2 sekundy a cena many je Alexstrasze navrácena.

Cooldown: 2 sekundy    Cena: 50 Mana

Dragonqueen: Wing Buffet

Alexstrasza máchne křídly, čímž poškodí a odhodí nepřátele před sebou. 


Heroic ability

Life-Binder

Připojí Alexstraszu dočasné ke spojenci. Po 2 sekundách je hrdina s menším procentem života doléčen na stejnou procentuální hodnotu života, jako druhý hrdina.

Cooldown: 75 sekund   Cena: 100 Mana


Cleansing Flame

Po 1,25 sekundě Alexstrasza vzletí do nebe a odhodí 5 ohnivých koulí během 6 sekund na pozici kurzoru. Každá ohnivá koule uděluje 150 poškození nepřátelům a léčí spojence za 300 bodů života. 2 sekundy po odhození všech ohnivých koulí, Alexstrasza přistane zpět na zem, na pozici kurzoru.

Cooldown: 90 sekund   Cena: 100 Mana

 

 

 

Podle abilit lze vidět, že Alexstrasza je jedním z mála hrdinů - supportů, kteří léčí za procentuální částky, jak sebe tak své spojence.

Na PTR (Public Test Realm) by se měla objevit v krátké době a po 3 týdnech testování (tedy někdy začátkem prosince) by měla přejít na live server. 

 


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet