Změny v in-game obchodě - mounti

S příchodem patche nastanou drobné změny v obchodě. Jak jsme již dříve avizovali, některé balíčky budou odebrány a s nimi se z obchodu vytratí Nazeebra. Dále se chystá odebrání několika dalších mountů, ale nezoufejte, budou nahrazeni jinými. A několik dalších přibyde, rozhodně je na co se těšit a šetřit zlaťáky!

Prasátko jde na pastvu

Svědomité prasátko se za dobu co je ve hře nanosilo hrdinů už dost, prošlo všemi battlegroundy, vidělo mnoho bitev, proto je nejvyšší šas dát jeho malinkatým kopýtkům tolik zasloužený odpočinek. Pokud jste si ještě nepořídili vaše vlastní prasátko, máte posledních pár týdnů na jeho zakoupení. Od 1. září už totiž nebude dostupné v Heroes of the Storm obchodě.

Blackheart’s Doubloon už brzy na palubě! Arrr!

Konečně jsme si dali schůzku s Blackheartem a popovídali si o designu přibližovadla, kvůli kterému křičel na minulých poradách (proč ho tam sakra pořád zveme?). Jeho nápad byl vlastně hodně dobrý. Jsme nadšení, že vám jej nyní můžeme představit. Blackheart’s Doubloon bude v obchodě dostupný od 1. září.

Blackheart’s Doubloon, stejně jako prasátko, bude stát 20 000 zlatých (Blackheart má slabost pro mince, víme?), a nelze jej pořídit za skutečné peníze (v našem případě Eura). Veškerý výtěžek z prodeje Doubloonů půjde na nákup zásob dělových koulí pro Blackheartovu loď.

Vlci jsou teď v módě

Plánujeme dočasně odebrat mounty Magic Carpet a Lunar Tiger z Heroes obchodu. 8. září budou odebráni a jejich místo zaujmou navrátivší se Cyber Wolf a Dire Wolf. Pokud jste toužebně vyli po návratu těchto mountů zpět do obchodu, vaše prosby byly vyslyšeny a snad tito vlci perfektně doplní vaši sbírku.

Nazeebra odjíždí v dál do pomalu zapadajícího slunce

Jak již bylo zmíněno dříve, nebo v dnešních patch notes, 25. srpna Nazeebovo věrný kůň Nazeebra (s celým Nexus Bundle) ukončí svou pouť v Nexu. Do té doby budete mít poslední šanci přidat si černo-bíle pruhovaného oře do sbírky. Zakoupením Nexus Bundle, který je od dnešního dne "Dynamic Bundle", přidáte Nazeebru do kolekce přibližovadel. Pokud vlastníte některou část Nexus Bundle, bude vám poskytnuta sleva, takže za Nazeebru nezaplatíte plnou cenu Nexus Bundle.

Pokud již vlastníte Money Pig, Magic Carpet, Nazeebra, nebo Lunar Tiger, nebojte, nepřijdete o ně. Stále budete moci vyjet do nezapomenutelných bitev na těchto nádherných mountech, tak jako tomu bylo doposud!

Zdroj: Battle.net

Ve hře je mimo jiné dostupný i Treasure Goblin, a stejně jako Doubloon, i on stojí 20 000 zlaťáků. Je dostupný po omezenou dobu, spekuluje se, že odebrán bude s koncem Eternal Conflict.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet