Změny u Teamu Liquid, mYinsanity a G2

Sbohem, Vortixi a LucifroNe

Obrovské změny se v těchto dnech udály na profesionální evropské scéně. S Teamem Liquid se rozloučili bratři Moreno Durán. Juan „Vortix“ se vrací navázat na své úspěchy ve hře StarCraft 2, Pedro „LucifroN“ se rozhodl skončit s kariérou profesionálního hráče a vrací se do školy dokončit své bakalářské studium.

Vortixe to zpět k SC2 táhlo již dlouhou dobu a údajně jej zlomilo sledování finálových zápasů na největších turnajích, které proběhly koncem minulého roku. LucifroN nevyloučil svůj návrat jako progamer, jen sám zatím neví kdy. Jestli ho to zlomí ještě v průběhu studia, nebo až po něm. Návrat k Heroes of the Storm moc neplánuje, spíše se taky dá na dráhu hráče SC2. Team Liquid nyní zkouší některé hráče a je jen otázkou času, než představí novou sestavu.

mYinsanity mají nové posily

Změny potkaly i tým mYinsanity. Natus Vincere si nedávno přetáhl hráče Martina „Crozzby“ Rugha. Jonathas „Wubby“ Gunnarsson je aktuálně na zkoušce u Fnatic. Z Na’Vi se na druhou stranu vydal Lyubomir „Splendour“ Kozlovski. Druhou posilou je volný Dennis „HasuObs“ Schneider, který v prosinci opustil Team ROCCAT. Kapitán týmu Markus „Blumbl“ Hanke si aktuální soupisku velmi pochvaluje. „Nyní hraji v týmu s nejlepší atmosférou, co jsem zažil. Všichni hráči jsou extrémně motivovaní a pozitivní. Našim cílem pro rok 2016 je stát se nejlepším evropským týmem a úspěšně reprezentovat na světových šampionátech,“ nechal se slyšet kapitán týmu.

Aktuální soupiska mYinsanity:

·         Nils "Nurok" Gebhardt

·         Simon "Darkmok" Tabin

·         Markus "Blumbi" Hanke

·         Lyubomir "Splendour" Kozlovski

·         Dennis "HasuObs" Scneider

Konec G2 Esports

Nejsmutnější zpráva přišla od G2 Esports, který se rozhodl rozpustit celou Heroes of the Storm soupisku. Lukasz "Leofromkorea" Mirek, Piotr "Nicker" Muzolf, Bartosz "Szychu" Kosmacz a Oskar "Jowe" Halamus hráli za G2 pospolu od března minulého roku. Jediná změna v týmu nastala v červenci, kdy své místo v sestavě prohrál oblíbený Adrian "adrd" Wojcik na úkor hráče Emanuela "Baczek" Bąka. Jsem zvědavý, kdo z těchto hráčů se objeví například u Team Liquid. G2 Esports aktuálně Heroes of the Storm sekci uzavírá, ale není vyloučeno, že se do ní časem vrátí.



Naposledy upravil/a Bellatrix 14.01.2016 v 16:01:02.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet