Začíná druhá sezóna roku 2017!

  Sezóna    Team League    Hero League   

První sezóna tohoto roku nám dnes skončila, avšak to není důvod k tomu, aby ještě tento týden nezapočala nová, ve které budou hráči opět soupeřit o umístění v jednotlivých postaveních a mohou tak vyhrát zajímavé ceny.

 

Nová sezóna začíná již tento týden a bude probíhat až do 12. září. To dává všem hráčům, které nová sezóna zajímá, dostatek času k tomu, aby si našli čas k několika hrám. Stejně jako minulá sezóna, i nová nabízí několik portrétů a dva nové mounty.

2pswbefzkx_aa70969fcc5dee0e77d9a70887c0672440e34eba_1497336014_0876.jpg

Společně s druhou sezónou přichází i několik změn, které se týkají jak osobního hodnocení, tak i týmového hraní. První změnou je přenastavení osobního postavení hráče – body za výhru či prohru byly upraveny tak, aby se mohl hráč rychleji pohybovat mezi jednotlivými postaveními (ranky).

 

Týmoví hráči, kteří mají skupiny o dvou hráčích, mohou od nové sezóny zbystřit a povšimnout si mírných změn v upozornění, že doba čekání je delší, než se předpokládalo. Hra jim nabídne možnost vyčkání nebo možnosti vyhledání dalšího hráče a rychlejšího vyhledání dostupné hry.

 

Stejně jako v předchozí sezóně bude většině hráčů stačit bronzové umístění v Team League, aby získali základního mounta, který je opět bez brnění. Bronzové umístění je to nejnižší, takže se nemusíte strachovat, že byste u hry museli strávit mládí. Obrněná verze mounta bude dostupná hráčům, kterým se podaří dosáhnout Master úrovně v Hero League nebo Team League.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet