Vývojáři opravují bugy u Tracer, Tycha a dalších

Jako první je zde Abathurův Symbiont. "Symbiont spadne ve chvíli, kdy Tracer použije Recall. Také spadne, kdykoliv některá z postav využije svůj Stasis Effect, např. Ice Block, Burrow atd."

Blizzard zdroj


Víme o tom a děláme na opravě!

Funkčnost Tracerina Recall vyvolává spoustu dotazů. Jedním z nich je tento: "Co se stane, když nastoupí do Medivacu, proletí skrz celou mapu, vystoupí a použije Recall? Objeví se někde uprostřed mapy?"

Blizzard zdroj


Z našeho pohledu to bug není. Tuto interakci ještě podrobíme diskuzi uvnitř týmu. Pro mnoho hráčů může být matoucí a jevit se jako chyba.

Tychus po patchi dostal trochu nechtěný buff. Hráč Gokkel napsal na Reddit: "V jedné hře jsem si všiml, že Tychův granát dostal buff. Výbuch granátu spustil DoT, které během dalších pěti sekund udělí 50 % základního poškození granátu (10 % za tick).  Zapnul jsem si Try Mode, vyzkoušel to a potvrdil se mi tento buff. V patch notes nic není.

V tématu se objevil Spyrian a potvrdil nechtěný bug:

Spyrian zdroj


Právě mi vývojáři potvrdili, že toto chování nebylo zamýšlené. Bude opraveno!

Blizzard zareagoval bleskově a o den později vyšel hotfix, který tuto chybu opravil.

Zdroj: Reddit

Další chybou je mountování. Původně jste klikli nenamountovaní do mapy a postava se rozběhla. Klidně jste jí mohli dát příkaz na mount, nasedla a pokračovala v původní cestě. Po patchi tento systém zdá se přestal fungovat, tvrdí XrayEJ : "Nyní musím zastavit, zmáčknout Z a po nasednutí postavičce znovu vydat rozkaz myšítkem. Docela mě tenhle systém štve, vás ne?"

Vývojář vystupující na Redditu pod nickem BlizzCooper píše:

BlizzCooper zdroj


Jedná se o nechtěnou změnu a pracujeme na opravě.

Zdroj: Reddit

Jako poslední je zde Tyrande a bug u Starfall na 20. levelu. Rost473 si u Celestial Wrath talentu všiml, že zvyšuje Cooldown Starfall o 20 sekund a stojí o 25 many více.

Starfall bez talentu

Starfall s Celestial Wrath

V jiném vlákně Spyrian tento bug přiznává  a měl by být v dalším patchi opraven.

Zdroj: Reddit, Reddit



Naposledy upravil/a WitekCZ 24.04.2016 v 09:40:41.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Refuress 23.04.2016 18:29

Dobrý den Chci vám oznámit že jsem našel bug v try modu kde po zmáčknutí tlačítka který respawne věže se arthas neskutečně zesílí a dává strašný šlupy. Předem děkuji že jste můj krkolomný referát přečetly

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet