Surrender? Nikdy!

Vývojáři z Blizzardu řeší, zda se ve hře vyskytne funkce "surrender", či nikoliv. Silně se zvažují všechna pro a proti a zatím to vypadá, že se snad ve hře rezignace nedočkáme. Bude pravděpodobná absence této mechaniky ku prospěchu, nebo hru znepříjemní?
>>> Přejít na článek<<<


Naposledy upravil/a Bellatrix 15.02.2014 v 01:37:09.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Anaro 22.02.2014 13:47

Není důvod k tomu, aby v heroes byl surrender, protože ty hry nebudou trvat tak dlouho jako v LoL/Dotě.

Therilas 15.02.2014 10:35

Hlavně Blizzard počítá s funkcí kdy hráč který je afk/DC nahradí ho AI, takže sice to nebude plnohodnotné ale pořád lepší šance než v LoL/DotA... Osobně se mi surrender nelíbí, když se ze začátku nedaří nutně to neznamená že je hra prohraná, ale když víte že na 20 mnutě to můžete ukončit tak už se nikdo nesnaží a vlastně jen čeká na ukončení surrender

Nikilangelo 14.02.2014 21:34

Ano, to je pravda. Pokud prostě prohráváte a chcete to vzdát, pak je trapné zadat /ff, pokud ale hráč hru opustí a vy už prostě nemáte šanci na výhru, může to být užitečné. Na druhou stranu, zázraky se dějí a pokud nás doženou k tomu, že i 4v5 budeme muset dotáhnout do konce, hra může mít šťávu.

Don Tettino 14.02.2014 21:29

Určite by som funkciu /ff až tak neodsudzoval, niekedy sa može stať, že hráč hru opusti a potom už ťažko vybalancovane dohrať hru. Ale zase je pravdou, že ak by hra trvala naozaj 15 minút, tak to nie je až také dôležité. Samozrejme, blizzard by mohol nejakým spôsobom vyriešiť situáciu, ak hráč hru opustí predčasne.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet