Storm The Scene - fakta, změny, dotazy

O Storm The Scene jste určitě téměř všichni slyšeli. Váš zájem o zapojení do tohoto projektu je opravdu obrovský, z čehož máme velikou radost. Databáze hráčů čítá již téměř DVĚ STOVKY jmen!!!

Nejprve jedna změna, kterou jsme museli provést – původně jsme chtěli složit týmy, o třech až čtyřech lidech, které si k sobě vyberou poslední hráče. Bohužel jsme po prvních zkušenostech od tohoto upustili a rozhodli se, že týmy složíme kompletní – tedy pětičlenné. Členům nově vytvořených týmů je na první schůzce na TeamSpeaku řečeno, že samozřejmě není problém, pokud budou chtít odejít od svých spoluhráčů (ať už kvůli nedostatku času nebo konflikt). Náš jediný požadavek je, aby nám to všichni hráči řekli a my je mohli přiřadit zpátky do tzv. free poolu, odkud tvoříme nové týmy. Týmu nekompletnímu poté přiřadíme hráče téměř okamžitě, aby si všichni mohli zvykat na nového spoluhráče.

Teď jedna velmi pozitivní věc. Dohromady je v oběhu již patnáct týmů, ze kterých byl již pěti přiřazen jejich coach. Hráči Nexos, Thrae, Keksik, Sketa a Xargo již dávají taktické a cenné rady. Některé z nových týmů si již zvolili i svůj název – jedná se o tým Accidental Scene, Team ACID a FireStorm Team. Ostatní jsou zatím vedeni pod písmenky, jako například Team A nebo Team F. Samozřejmě už došlo i k několika změnám na soupiskách, ale doufáme, že si nové složení sedne a spoluhráči budou nad míru spokojeni.

Jak se dozvím, že jsem se dostal do týmu?

Vytvořili jsme battle.net účet se jménem StormScene. Pokud uvidíte friend request na vašem battle.net účtu od tohoto accountu, prosím, přijměte jej. Dost pravděpodobně je to právě z toho důvodu, že jsme vám našli spoluhráče. Dále většinou postupujeme tak, že několika lidem z nově složeného týmu pošleme battle tagy budoucích spoluhráčů a požádáme ho, aby zkusil všechny kontaktovat a domluvit s nimi sraz na TeamSpeaku.  Tohoto srazu se s vámi zúčastní jeden ze zakladatelů projektu, aby vám předal první informace, trochu vás podle přihlášek představil a řekl, co dál. Proto je vhodné, aby lidé zapojení do projektu přijímali žádosti o přátelství na battle.netu od všech lidí. Zeptejte se, co váš nový neznámý potřebuje, třeba je to váš budoucí spoluhráč. Pokud ne, není tak těžké jej zase odebrat.

Jak a kdy mohu kontaktovat zakladatele projektu a požádat je o inforamce?

Máte na výběr více možností. Buď nás odchytnete na TeamSpeaku, který vám poskytujeme nebo použijte battle.net účet StormScene, na který mají přístup oba zakladatelé. Třetí možnost je použít e-mail, který také vznikl pro tento účel – StormTheScene@fredrik.cz. Na TeamSpeaku nás nejčastěji najdete odpoledne a večer (podle směn v práci, někdy i během dne). To samé platí pro battle.net účet. Pokud nás nezastihnete, můžete nám poslat email, na který se pokusíme odpovědět co nejdříve. E-mail je také nejrozumnější volba pro lidi, kteří zatím nemají tým přidělený. Prosím, neposílejte dotazy na to, kdy budete přiřazeni do týmu. Jakmile vás do nějakého umístíme, budete první, kdo o tom bude vědět.

Kdy dostaneme coache do našeho týmu?

Naše podmínky jsou, abyste ve stejném složení odehráli několik dní a zkusili si různé kompozice a mapy Pokud někdo nebude schopný splnit časové požadavky ostatních nebo bude chtít z týmu odejít, jak jsem se již zmínil, tým dostane přiřazeného nového hráče. V tento moment vás bereme jako nový tým a i v tomto složení chceme, abyste spolu odehráli několik dní. Stručně řečeno, svého trenéra dostanete až v momentě, kdy si budete jistí, že v tomto složení dokážete hrát. Je to ztráta času pro coache, vás i nás, aby někdo dával taktické rady týmu, se kterým nechcete hrát.

Do kdy se mohu do projektu přihlásit?

Prozatím neplánujeme uzavírat přihlášky. Vyplnit formulář můžete kdykoliv. Tak neváhejte a s chutí do toho!



Naposledy upravil/a Fredrik 22.10.2015 v 21:56:16.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet