Leoric, The Skeleton King

Třetí Diablo hrdina se pomalu blíží do Heroes of the Storm. Všichni víme, že jím bude nemrtvý kostěný král Leoric z Diablo ságy.

Svou obrovskou palicí a přízračnými útoky dokáže v Diablo III potrápit nejednoho zkušeného harcovníka. V Heroes byste se před ním měli také mít na pozoru. Pokud tak neučiníte a nestihnete včas utéct, čeká vašeho hrdinu nepěkný osud. Jestliže se vám ho (náhodou) podaří zabít, klidu nedojdete ani tak. Leoric, věrný své nemrtvosti, bude nepřátele pronásledovat i po své (kolikáté už?) smrti.

Undying (Trait) - Leoric se po smrti změní na spektrální verzi svého já. Může Používat kouzla Skeleton Swing, které neudělí poškození, ale zpomalí o 40 %, a Drain Hope, taktéž udělí 0 poškození a zkracuje dobu smrti. V Undying nemůžete procházet skrz budovy nebo terénní překážky.
Skeletal Swing (Q) - udělí poškození ve výseči 180° a zpomalí nepřátele o 40 %. Do minionů, monster a budov uděluje dvojnásobné poškození.
Drain Hope (W) - Leoric vyšle ducha, který může projít skrz budovu nebo miniona. Má omezený dosah. Pokud se podaří zasáhnout hrdinu, budete z něho vysávat HP po dobu 4 sekund. Tento útok zpomaluje Skeleton Kinga o 20 %.
Wraith Walk (E) - Leoric se stane Unstoppable, přemění se na ducha a má zvýšenou rychlost pohybu. Vhodné útěkové nebo pronásledovací kouzlo. Může být použito, když má Leoric stun, nebo když je pod vlivem jiných, pohyb omezujících kouzel.
Entomb (R) - Vytvoří stěnu, skrz kterou není možné projít. Pokud zmáčknete R znovu, stěnu zbouráte.
March of the Black King (R) - Leoric se stane Unstoppable, vydá se vpřed a třikrát kolem sebe máchne. Uděluje obrovské poškození, Leorica též léčí za 7 % jeho HP za každého zasaženého nepřítele.



Naposledy upravil/a WitekCZ 15.07.2015 v 09:35:04.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

WitekCZ 14.07.2015 14:58

SagorCZE
Neví se kdy bude ve hře ?
Soon(TM)
Šéfredaktor HeroesFan.cz

SagorCZE 14.07.2015 13:04

Neví se kdy bude ve hře ?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet