Konec nových hrdinů v Heroes of the Storm?

  Hrdina    Budoucnost    Konec   

 

Blizzard je známý tím, že do svých her schovává náznaky k tomu, kdo bude další hrdina, raid nebo datadisk. Avšak tentokrát se jim podařil vskutku husarský kousek.

 

Jednu takovou nápovědu jsme měli celou dobu v Heroes of the Storm před sebou, ale nikdo si jí až doposud nevšiml. 69 polí (plus jedno pole náhodného výběru) pro hrdiny. 69 polí, která se měsíc za měsícem plnila. Nikoho však nenapadlo, co se stane, až nezbude žádné volné místo.

 

 

Vývojáři Blizzardu toto téma probírali určitě mnohokrát, avšak očividně na žádné vhodné řešení nepřišli. Přidat do požadavků hry povinnost zakoupit si velký monitor, na který by se všichni hrdinové vešli, není realizovatelné. Toto od hráčů Free-To-Play hry prostě vývojáři požadovat nemohou. Další možností by bylo naopak pole postav výrazně zmenšit - rovněž nereálné. Jako člověk sedící před monitorem 10+ hodin denně mám problém jednotlivé hrdiny občas rozpoznat již dnes, natož kdyby došlo k jejich zmenšení.

 

Většinu zisku Blizzardu generuje Hearthstone, jejich hlavním Esports titulem je Overwatch, a Heroes of the Storm byl jen takovou „bokovkou“, kterou využívali primárně na meziherní propagaci. Není se proto čemu divit, že se Blizzard rozhodl v Heroes of the Storm nevydávat další hrdiny, už teď jich je víc než dost.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

WitekCZ 23.07.2017 13:38

Pokud mělo jít o úvahu, jako že nejspíš jo, pak by poslední věta měla být: Nebylo by se čemu divit, kdyby se Blizzard rozhodl v Heroes of the Storm nevydávat další hrdiny. Už teď jich je víc než dost.

Slízli byste daleko menší hate.

Šéfredaktor HeroesFan.cz

Ceris 23.07.2017 08:00

hmm, clanek postnuty o pulnoci z patku na sobotu
proc mam z toho clanku pocit, ze autor mel v dobe jeho psani 2-3 promile alkoholu v krvi?
pokud si myslite, ze "nikde na obrazovce uz neni misto", meli by jste se podivat na ostatni MOBA hry, jak to vyresily jinde. Co je tak tezkeho na zmenseni obrazku, pripadne jejich preusporadani?

rict, ze hlavnim esport titulem je Overwatch, ktery mel zatim tusim 1-2 mensi turnaje je taky jaksi naprosto mimo

to chcete rict, ze nemate zadneho hlavniho redaktora, ktery by zverejnovani takovychhle clanku bez zdroje zabranil?

grimhood919 22.07.2017 23:20

Baví mě jak na fb neunesete adekvátní schrnutí poloviny reakcí (kdy půlka lidí neví jestli si z nich střílíte nebo jste jenom trotlové) a následně mě z fb vyhodíte a smažete co jsem napsal. Děkuju během jednoho dne jste se z objektivních fanoušských stránek změnily v bandu co neunese trochu nevybíravé kritiky.

Ceris 23.07.2017 10:09

ja pozoruju uz minimalne rok, ze cele tahle stranky (veskere XXfan.cz) se za posledni rok zmenily z objektivnich stranek na snusku naprostych nesmyslu, obcas i 2x tydne prokladanych placenou podporou gamblingu

Vorus 22.07.2017 22:09

LASKAVĚ přidávejte zdroj, jinak to nemá hodnotu.

Dav6 22.07.2017 13:35

WTF co je to za blbost? Autor jede na drogách? Stejně se dá argumentovat tím že když pickuješ hrdinu v rankedech tak je tam ještě spousta místa. A nevydáváním hrdinů by tu hru zabili. Nehledě na to že už se to okno na výběr hrdinů jednou předělávalo tak to není problém upravit znova.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet