Jsou nemrtví na cestě do Nexu?

  scourage    lich king    nerubian   

 

Je to jen několik dní, co Garrosh vstoupil do Nexu a my máme k dispozici teaser na dalšího hrdinu a předpověď na novou mapu. Dorazí do Nexu armáda nemrtvých?

18. 8. v 19:00 se objevil na oficiálním Twitteru teaser:

 

 

Nápovědě Crypt Queen by mohla odpovídat královna Nerubianů, Nezar'azret. Ta přežila genocidu při Válce Pavouků, ve které se Nerubiani utkali s Ner'zhulem, Králem lichů. Nezar'azret zemřela až rukou Arthase, který ji zabil společně Anub'arakem při cestě skrz Azjol-Nerub.

Teaser nemusí nutně znamenat její příchod - může se jednat jen o několik skinů a mountů s Nerubian a Zerg tématikou. Velká část lídí se domnívá, že na obrázku z Twitteru by mohl být nový skinupro Zagaru - The Crypt Queen Zagara.

 

Mohli bychom se konečně dočkat příchodu Kel'thuzada, který v tomto období běhal po Azerothu. Jeho příchod netrpělivě očekáváme.

 

Je jasné, že jedna nápověda nám nestačí a budeme si muset počkat na další. Celý reddit se zatím hádá a málo kdo se dokáže shodnout. Na internetu lze najít i několik vtipných odhadů, jako předvedl Jon Jagger.

 

Dorazí do Nexu i nová mapa?

Určitě znáte člověka, který vystupuje pod přezdívkou Axolotl. Ten odhalil spoustu hrdinů ještě před tím, než o nich byla jakákoliv zmíňka. V neposlední řadě například příchod hrdinů jako Samuro, Zul'jin, Cassia, D.Va a Malthael. Před příchodem Ragnarose a Variana předpověděl příchod "Multiclass" typu. Dnes si pro nás připravil něco jiného. Budeme si moct zahrát ve Stratholmu?

 

Leak tomu trošku hraje do karet. Jedná se o jedno období dějin světa Warcraftu. Dokonce to nejpopulárnější, které se točilo kolem Arthase. Nám teď již nezbývá nic, než čekat na další nápovědy.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet