In Development – Tracer

Tracer je v Overwatch hbitá, rychlá a agilní hrdinka. Nejinak tomu bude v Heroes of the Storm. Dnes v noci Blizzard vypustil nové In Development video, kde se vám Tracer představí v celé své kráse. Jako bonus pro vás máme překlad několika dovedností a pár postřehů, které přinesl LatAm IGN.

Některé její dovednosti byly upraveny tak, aby lépe pasovaly do Heroes of the Storm. Např. její Recall v Overwatch vrátí Tracer její HP. V Heroes se toto nestane, místo toho se zbaví všech debuffů.

Když hrajete Tracer, buďte si vědomi toho, že je křehká. Držte se týmu a využívejte dovednosti v synergii s ostatními hrdiny. Pokud byste se někam vydali sami a potkali ETC nebo Muradina, můžete snadno přijít k úhoně.

  • (Trait) Reload – Tracer může střílet za běhu. Aktivací traitu přebijete zbraně, trvá 0,75 sekundy. Trait se aktivuje sám, pokud Tracer vystřílí všechny náboje. Basic attacks spotřebovávají munici.
  • (Q) Blink – Tracer se rychle přesunuje na novou pozici. Má 3 charge 6 sekund cooldown.
  • (W) Melee – Udělí poškození nepříteli. Tracer preferuje toho nejbližšího. Pokud trefíte nehrdinu, dostanete 5 charge Pulse Bomb. Trefíte-li hrdinu, dostanete 10 % charge. Cooldown 8 sekund.
  • (E) Recall – Vrátí Tracer na místo, kde byla před 3 sekundami, dobije munici a vyčistí všechny debuffy. Navíc zaručuje 1 sekundu nezranitelnosti (invulnerability). 30 sekund cooldown.
  • (R) Pulse Bomb – Vyhodí bombu, která se přilepí na prvního nepřítele. Udělí vysoké AoE poškození, nebo dvojnásobné poškození do jednoho cíle (pokud není v okruhu jíný).
    • Tracer má jen jedinou Heroic dovednost. Je dostupná již od prvního levelu, na desátém levelu si tuto dovednost můžete vylepšit jedním z těchto talentů:
      • Adhesive Pump – Pulse Bomb má o 50 % větší dosah a zpomalí zasažené nepřátele o 60 % na 3 sekundy.
      • Quantum Event – Pulse Bomb nedává AoE poškození. Uděluje vyšší poškození, o 15 % z vaší maximální Energy.
      • Pulse Ammo – Tracer může hodit Pulse Bomb do dvakrát větší vzdálenosti. Basic attacks do hrdinů dobíjí Pulse Bomb o 50 % rychleji.

Pokud jste si objednali digitální verzi Overwatch: Origins Edition, Tracer dostanete 19. dubna. Od 26. dubna bude dostupná všem.

Zdroj: Heroesnexus, LatAm IGN, YouTube, Battle.net



Naposledy upravil/a WitekCZ 07.04.2016 v 09:18:47.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet