Heroes Strategy – Stukov

  build    heroesstrategy    stukov   

Přehled

Stukov je velmi užiteční solo support, který poskytuje výbornou kontrolu oblasti. Jeho výjimečný heal je závislý na dobře použitém Bio-Kill Switch. Zatímco jeho ability jsou velmi silné, jejich použití musí být opatrně naplánováno pro dosažení maximálního effektu. Stukov má limitovanou mobilitu a neměl by být nikdy sám. Je určen na pomoc svým spojencům a nebude bez nich dobře fungovat.

 

Silné stránky

  • Může silencout nepřátele s Lurking Arm.
  • Je schopný hodně vyhealovat více cílů s Bio-Kill Switch a Healing Patogen.
  • Má velmi silný základní útok.
  • Může odstranit nepřátele s teamfightu s Massive Shove
  • Je lehký na naučení.

Slabé stránky

  • Těžký na opravdu dobré zahrání.
  • Pomalý attack speed může vést ke slabému DPS na jeden cíl.
  • Bio-Kill Switch má velký cooldown.
  • Má malou mobilitu.

Lurking Arm Build

fwhjd2lnuu_a1161a12b4f78b25dc8ce0bb99587dade8174977_1499883231_6016.jpg

 

Tento build se zaměřuje na talenty, které vylepšují Lurking Arm. One Good Spread... funguje velmi dobře s Pox Populi, který zajišťuje výborný healing. Growing Infestation, Within My Reach a Lingering Spines spolu fungují velmi dobře.Tyto talenty zvýší schopnost Lurking arm udělovat poškození a silence.

 

Spine Launcher Build

m26muzxw1l_f521b2387c0414b22775f018712d02a9e399422a_1499883493_4631.jpg

 

Tento build se hraje velice odlišně než ostatní buildy, protože Stukovovy základní útoky se stanou ranged a také dávají Slow. Tent build hodně trestá nepřátele, kteří se špatně staví v boji, protože může konstantně aplikovat Slow. Virulent Reaction dovolí Stukovovi Rootovat nepřátele, kteří jsou v oblasti Lurking Arm. Bio-Explosion Switch dále vylepší Root Virulent Reaction, protože navíc aplikuje Weigted Postule. Targeted Excision sniží cooldown Bio-Kill Switch na pět seukund, což dovouje nastackovat Vigorous Reuptake mnohem rychleji.

 

Weighted Postule Build

ryll6lsae6_7219d7bbf96ff267fdad0b7fbd1e9da1b359dd95_1499884154_8639.jpg

 

Tento build se zaměřuje na talenty, které vytuní Weghted Postule. Fetid Touch a The Long Pitch dovoluje volně aplikovat vředy na nepřátelské hrdiny z velké dálky. One Good Spread... dobře pracuje s Pox Populi, což zajištujě velký healing. Reactive Ballistopores davají možnost resetovat Bio-Kill Switch, což dále zvyšuje léčení a poškození.

 

Tipy

  • Použijte Bio-Kill Switch hlavně pro léčení nepřátel s Healing Patogen.
  • Vyvolávejte Healing Patogen na hrdiny, kteří jej rozšíří na co nejvíce spoluhráčů.
  • Weigthed Postule je užitečný na obtěžování. Může také zajistit zabití utíkajících nepřátel.
  • Vyvolávejte Lurking Arm na choke pointy anebo ji použijte na vyrušení ultimátních schopností nepřátel.
  • Massive Shove může být použito na odstrčení nepřátel pryč ze souboje anebo jednoduše na Stunnutí hrdinů proti terénu.

 

Synergie

Stukov je silnější s hrdiny, kteří bojují blízko jejich spoluhráčů, než s těmi, kteří odskočí z range Healing Patogenu. Je také silný s hrdiny, kteří mají přístup k talentu Executioner, protože je schopný dávat neustále Slow.

 

Counter pick

Stukov je counterován hrdiny s vysokou mobilitou, kteří můžou obejít jeho Lurking Arm. Nemá žádnou formu Cleanse, hrdinové, kteří mají přístup ke crowd control, jsou proti němu také velmi efektivní.

 

Role v současné metě

Stukov je výborný proti týmům, které chtějí vyzónovat nepřátele od důležitých spoluhráčů a objektivů. Velmi dobře funguje s týmy, které usilují o ochranu své damage dealerů vzadu, protože takové kompozice většinou zůstávají při sobě v range Healing Patogenu.

 

Stukov má schopnost dávat Slow skoro pořád a může vyvolávat oblast Silence nekonečně dlouho a také dokáže jednoduše odstranit hrdinu s teamfightu. I přes to, že je vybaven užitečností, je stále použitelný solo healer pro většinu týmových kompozic.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet