Heroes of the Storm Deep Dive Panel

Střet světů

Sloučení světů do jednoho umožnilo vývojářům vytvořit spoustu nápadů, které by nemohli použít v jednotlivých světech, ale díky nekonečným možnostem Nexusu můžeme čekat zajímavé, někdy i přímo bláznivé nápady.
stret svetu
Čím více nápadů tým zvažoval, tím rychleji se vytvořila myšlenka nového místa k prozkoumávání. Zároveň potřebovali svět, kde by všichni hrdinové vypadali přirozeně. A takhle vznikl Nexus, místo, kde se utkávají hrdinové „Made by Blizzard“. Grafický tým zkombinoval styl všech světů a dal vzniknout jednomu unikátnímu, kde najdeme smysl pro detail z Diabla, barvičky z Warcraftu a energičnost Starcraftu.

King’s Crest

King’s Crest je jeden z prvních konceptů v Nexusu. Svět, který je obalený do klasického fantasy kabátu, který důvěrně známe, ale pořád na hony vzdálený od Warcraft světa. King’s Crest je zasazen do drsného středověku, který střídá průmyslová místa a svěží lesy plné zeleně.
Kings Crest

Opevnění

Každý tým má na začátku hry určitý počet opevnění, které jim pomáhá bránit se proti nepříteli, minionům a monstrům z kempů. Pevnost je tvořena třemi typy budov.
pevnost
  • Věže – střílí na nepřítele, který se přiblíží k pevnosti
  • Brány – přátelský tým může vstupovat a opouštět pevnost, kdy se mu zachce, ale nepřítele brána nepustí
  • Léčebné studny – obnovují životy a manu hrdinovi

Mercenary Camps

Mercenary Camps jsou obsazené neutrálními monstry, která když porazíte, přidají se na vaši stranu a budou statečně bojovat. Co se týče vzhledu, monstra jako Siege Giants a Black Knights vypadají na všech Battlegroundech téměř stejně, aby byli lehce rozeznatelní.
jungle kempy
  • Siege Giants – neohrabané monstra s útokem na dálku, které je relativně jednoduché zabít
  • Black Knights – neohrožení rváči s útokem na blízko, které je mnohem těžší zabít, jakmile je ale zabijete, stanou se smrtící hrozbou pro nepřítele
  • Bossové – liší se podle Battlegroundu, podrobněji si je probereme v samostatném článku u každé z map

Mounti

heroes mounti
Mounti můžou být použiti ke zvýšení rychlosti hrdiny, stejně jako kosmetická blbůstka, jako je tomu ve World of Warcraft. Mount je přístupný od prvního levelu, zruší se ihned, jak vkročíte do boje.
heroes mounti

Skiny

heroes skiny
Skiny jsou něco, na co se velmi těším, Blizzard má připravenou tunu konceptů, najdeme zde i vtipné skiny, jako např. Cpt. Raynor America. Na některé se můžete podívat níže.
heroes skiny
heroes skiny
Článek o Battlegroundech a představení hrdinů vyjde samostatně co nejdříve.


Naposledy upravil/a Daevis 17.11.2013 v 12:02:57.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet