Garrosh - Hero Spotlight a představení abilit

  garrosh    hrdina    hero   

Půlka lidí ho miluje, půlka nesnáší. Jak jsme správně odhadli, Garrosh bude warrior od kterého očekáváme velmi zajímavé a nové ability. Hrdina by měl do Nexu dorazit již příští týden. Jak již bývá zvykem, dočkáme se ho nejdříve na PTR a další týden (8. 8. 2017) na živém serveru.
 

Nepostřehli jste nějakou abilitu ve videu? Nevadí. Pojďme si je připomenout:

  • (Trait) Armor Up – Získá 1% redukci poškození vůči základním útokům (Armor) za každé 2% jeho chybějících životů.
  • (Q) Groundbreaker - Udělí 81 poškození všem nepřátelům v cílové oblasti. Hrdinové na konci oblasti jsou přitáhnuti směrem ke Garroshovi.
  • (W) Bloodthirst – Udělí 156 poškození nepříteli a vyléčí Garroshe za 10% jeho chybějících životů. Léčení je dvojnásobně účinné, pokud je abilita použita na hrdinu.
  • (E) Wrecking Ball – Hodí nejbližšího nepřátelského hrdinu, Miniona nebo Mercenary do cílové oblasti. Dopad způsobí 91 poškození a zpomalí cíl o 30% na 2,5 sekundy.
  • (R) Warlord's Challenge – Nepřátelštví hrdinové v dosahu nejsou schopni používat ability a jsou nuceni útočit na Garroshe (Taunt).
  • (R) Decimate – Udělí 50 poškození nepřátelům kolem sebe a zpomalí je o 30% na 1,5 sekundy. Poškození do hrdinů je o 100 % větší a každý zasažený hrdina sníží cooldown o 1 sekundu. Schopnost má 3 použití (charges).

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet