G2.Kinguin

Hráči této španělské herní organizace se mohou pochlubit tím, že se jako jediní dokázali do TOP 8 dostat ve všech třech kvalifikacích. V první to bylo páté až šesté místo, v té další třetí a v poslední kvalifikaci se dostali dokonce na místo druhé. I přes tento úspěch by se Gamers2 mohl pyšnit přezdívkou „věčně druzí“. Přesto, že se zúčastnil spousty turnajů, jen velmi zřídka dosáhl až na to nejvyšší umístění. Ve druhé kvalifikaci v Round of 16 zvládli hráči vyřadit Pirates in Pyjamas. Mezi TOP osmičkou mají zápornou bilanci s Teamem ROCCAT (jedna výhra, tři prohry), Natus Vincere (jedna prohra) a s Teamem Liquid (také jedna prohra). Kladnou bilanci mají proti Bob Question Mark (dvě výhry, jedna prohra) a proti Virtus.pro a Fnatic jednou vyhráli.

Sestava:

Łukasz „Leofromkorea“ Mirek

Piotr „Nicker“ Muzolf

Bartosz „Szychu“ Kosmacz

Oskar „Jowe“ Halamus

Emanuel „Baczek“ Bąk

Časté sestavy a oblíbené picky

Ještě v první kvalifikaci si nedovedli představit hru bez Abathura. Hráli ho v kompozici s Illidanem i v partě se dvěma tanky. Dokonce ho využili i v kombinaci s The Lost Vikings. Postupem času od něj začali upouštět a dnes ho už hrají jen zřídka. Je to dost velká škoda, protože Nicker s ním uměl velké věci. V dnešní době už ale spíše volí Kael’thase, Jainu nebo Zagaru. Zároveň je schopný zahrát druhého tanka.

U nejčastějších picků hráce Leofromkorea nehledejte žádné velké překvapení. Support týmu volí Rehgara, Malfuriona a samozřejmě Uthera.

Pokud byste si tipnuli, že bude Jowe hrát melee hrdinu, na 90% byste se trefili. V celé kvalifikaci jsem napočítal pouze čtyři zápasy, kde hrál ranged postavu – po jednom zápase se představil za Vallu, Sylvanas, Novu a Raynora. Obvykle ho vídáme v roli druhého tanka (Johanna, Tyrael nebo Anub’arak) nebo s Illidanem a Zeratulem.

Szychu se nebojí picknout méně vídané warriory, jako například Stitchese, E.T.C. nebo Chena. Nejčastěji ovšem hraje Leorica, Anub’araka nebo Arthase.

Jako poslední nám zbývá Baczek, který se orientuje na specialisty. Převážně na Zagaru, Nazeeba, Azmodana a The Lost Vikings. Ve druhé kvalifikaci se často představil i s Jainou a Kael’thasem.

Zajímavosti

Leofromkorea, Szychu a Nicker spolu hrají již ve třetím týmu. Začali v Team Paper, poté se přestěhovali do 3DMAX, kde se k nim přidal Jowe. Partu doplňoval adrd, který rovněž přešel z Teamu Paper. A právě tuto pětici získal Gamers2. Příchod Baczeka odsunul na lavičku adrd, který se poté s týmem rozloučil a nyní dělá kapitána Bob Question Mark.

Baczek je jediný, který neodehrál všechny zápasy kvalifikace. V první části Europe Open #3 ho vystřídal czubek. Důvody nám nejsou známy. Druhý den (na část TOP 8) už Baczek nastoupil.

Nicker, Szychu, Leofromkorea a Baczek mají zkušenosti s MOBA hrami z League of Legends. Všichni hráli na profesionální úrovni.

Jowe dal přednost Heroes of the Storm před World of Warcraft. Byl guildmasterem jedné z největších polských guild. Sám rád prohlašuje, že mu sedí taktické aspekty, které Heroes nabízí.

Na některých turnajích můžeme G2.Kinguin vidět pod jménem Gamers2.

Nedávné úspěchy

Turnaj

Umístění

Heroes Champions League 1.

Heroes Major League – Europe Season 1

2.
PGL Spring Champions of the Storm 2015 2.
Turtle Beach DreamHack All-Stars – 2015 Summer 2.
Turtle Beach DreamHack All-Stars – 2015 Valencia 3.
European Road to Blizzcon #2 3.
European Road to Blizzcon #3 2.

A malý bonus na závěr:

Gamers2 vs Team Spartanien #1 (Enter the Storm #3)

Road to Blizzcon: Gamers2 vs. BOB

Gamers2 vs. Spartanien - Infernal Shrines (zajímavé sledovat pick Chena) + Sky Temple

Zdroje:

play.eslgaming.com

gamers2.com



Naposledy upravil/a Kinedryl 05.10.2015 v 17:24:03.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet