Festival Fantazie 2014 se blíží

http://wowfan.cz//pic/ff2014/ff2014_header
 
Konec školního roku se neúprosně blíží a sním i nezapomenutelný zážitek v podobě dalšího ročníku Festivalu Fantazie. I když věřím, že většina z vás již měla tu čest, přesto nesmím opomenout menší úvod o této akci. Jedná se o největší festival popkultury v České republice, kde si přijde na své naprosto každý. Ať už jste věčnými fandy Hvězdné brány, World of Warcraft, Doctora Who, Harryho Pottera nebo kterékoliv jiné senzace ze světa sci-fi nebo fantasy, najdete si to pravé přesně pro vás a užijete si hromadu zábavy s lidmi, kteří milují to samé jako vy.
 
Ani my nebudeme na Festivalu Fantazie 2014 chybět. I tentokrát pro vás plánujeme fantastický program v rámci linie BlizzLine, kde se budeme věnovat skoro všem hrám od Blizzardu. Můžete se těšit na nové přednášky o Warlords of Draenor, Hearthstone i Heroes of the Storm. Uvidíte na živo Heroes of the Storm přímo v akci a budete mít možnost si hru na místě i vyzkoušet. Stejně tak plánujeme i nějaké menší turnaje v Hearthstone a Warcraft 3. Určitě se tedy máte na co těšit, pokud plánujete přijet. Celý seznam našeho programu najdete zde.
 
http://wowfan.cz//pic/ff2014/ff2014_program_small
 
KDY: 27.6. - 6.7.2014 (BlizzLine 30.6. - 1.7.).
KDE: Chotěboř (Vysočina - 100 kilometrů od Prahy a Brna). To je zhruba tady.
CO: Největší festival popkultury v České republice.
Důležitá informace - pokud se registrujete a zaplatíte Festival Fantazie do konce května, je možné využít příjemné slevy.
 
Pokud se nemůžete rozhodnout, zda se táhnout přes půlku světa, dejte na mojí radu, kterou říkám i svým známým. Jste-li nerozhodní, přijeďte třeba jen na den či dva. Ochutnejte místní atmosféru a pak snadno zjistíte, zda si budete chtít prodloužit pobyt nebo se příští rok vrátit. Je to tak snadné.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet