Developer Update: Medivh a Sonya se dočkají reworku,…

  dev update    rework    medivh   

Během nedávného Q&A bylo potvrzeno, že Blizzard pracuje na reworku Sonyi a Medivha. Ooba přijdou velmi brzy. Na otázky odpovídali Alan Dabiri (ředitel hry) a Matt Cooper (hlavní designér). Rozpovídali se hlavně na téma reworků.

Medivh

Rework tohoto specialisty by měl do Nexu dorazit první. Bylo prozrazeno, že talent Master's Touch bude přidán Medivhovi do základu. Jedná se o talent, bez kterého si nelze tohoto kouzelníka představit, takže je to logický krok. Developeři chtějí také probrat různé možnosti, jak Medivha counterovat, aby nebylo tak frustrující proti němu hrát. S tím musí přijít nějaký buff, nejspíše v podobě snížených cooldownů. Několik talentů mu bude zrušeno a jejich část dostane do základu. Force of Will (E) bude automaticky částečně léčit.

 

https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/content_folder_media/kt/KTJ5G6MTBWXD1494449265980.png

Sonya

Oproti Medivhovi by neměl být rework tak obsáhlý. Neměl by změnit její styl hraní, ale pozměnit několik talentů, aby měli její hráči více možností. Například talent Shattered Ground by měl pokrývat mnohem větší území.

 

Lunara

Tým poslední dobou začal přemýšlet i o Lunaře, jako o kandidátovi na rework. Blizzard si po dlouhé době všiml, že se komunitě nelíbí její bludička. Velká změna by mohla přijít buď právě u ní, nebo u talentů na levelu 4.

 

Battlegroundy

Developerský tým stále pracuje na Hanamuře. Nyní je navržená tak, že je na mapě jeden jediný payload, o který se týmy perou. Zároveň už jde přímo útočit na core, takže výhra v přetahované by znamenala speciální útok na kteroukoilv budovu - obdobně jako na Sky Temple. Ostatní battlegoundry by měly podstoupit jen lehké úpravy. Zmíněný byl Blackheart's Bay.

 

Celý rozhovor


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet