Butcher, pekelný řezník

Druhý hrdina z Diablo univerza během krátké doby. Řezník, kterého vyvrhlo samo peklo. Obrovský démon, třímající sekeru stejně velkou jako on sám. Jednou ranou dokáže příslovečně drtit kosti.

Butcher, tak jak jej známe z Diablo 3, je proslulý agresivními útoky. Nejinak by tomu mělo být i v Heroes. Mezi jeho přednosti bude zajisté patřit charge útok, který nepřátele nejprve ochromí, a poté, věrný svému jménu, ostatními zásahy své nepřátele naporcuje. A dost možná i ugriluje. Tento hrdina bude skvělou volbou pro milovníky nefalšovaných krvavých lázní.

Fresh Meat (Trait) - po zabití nepřítele se objeví jeden kus "fresh meat", tři kusy, když padne hrdina. Každý "fresh meat" zvedá bonus attack damage o 1 %, maximum je 25 % - po smrti o tento bonus přijdete.
Hamstring (Q) - udělí malý damage a zpomalí nepřátele o 50 %
Butcher's Brand (W) - udělí malý damage a vyléčí vás za 75 % uděleného poškození, které protivníkovi způsobíte v příštích 5 sekundách.
Ruthless Onslaught (E) - Butcher vběhne do nepřítele, když se trefí, hráč dostane sekundový stun a větší damage. Butcher je během tohoto útoku immuní vůči všem útokům.
Furnace Blast (R) - po 3 vteřinách od zmáčknutí R se kolem Butchera vytvoří ohnivý kruh, který udělí vysoký damage. Může být použito během Ruthless Onslaught.
Lamb for the Slaughter (R) - vyvolá kůl s řetězem, který po jedné sekundě k sobě připoutá nejbližšího nepřátelského hrdinu. Uděluje nízký damage a onen nebožák je připoutaný na 4 sekundy.

 



Naposledy upravil/a Kinedryl 10.06.2015 v 10:19:42.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet