BlizzFan Cup se vrací na ESL PLAY

Po finále Road to Blizzcon, které proběhlo v pražské O2 aréně, je o všechny hry od Blizzardu větší zájem než dříve. Dobré časy prožívá i MOBA hra Heroes of the Storm, ve které máme na české a slovenské herní scéně mnoho kvalitních hráčů, kteří se pravidelně umisťují mezi dvěma sty nejlepšími hráči Evropy.

Vzhledem k tomu, že Heroes of the Storm je týmová hra, můžete této popularitě vděčit i za vytváření nových týmů, které jsou hladové po úspěchu. Velký podíl na tom má také projekt Storm the Scene, do kterého se hlásí desítky hráčů všech možných ranků i úrovní. Admini projektu poté skládají skupiny, které mají tvořit nový tým. Tyto party hráčů jsou vybírány právě podle zkušeností, ranku, času na hru i například místa bydliště. Další informace a způsob, jak se do projektu přihlásit, najdete na oficiální facebookové stránce.

Všechny tyto skutečnosti motivovaly CZ/SK sekci na ESL PLAY k opětovnému spuštění turnajů v Heroes of the Storm. První z nich se uskuteční již v pondělí 7. 12. 2015 od 19:00. Turnaje budou pokračovat každé další pondělí, čas se možná změní podle zpětné reakce týmů. Rádi bychom vyšli vstříc co největšímu počtu týmů, abyste se na tyto turnaje rádi vraceli.

Jakékoliv dotazy ohledně připravovaného turnaje vám zodpoví hlavní admin Heroes of the Storm na ESL Fredrik na e-mailu Fredrik@staff.eslgaming.com.

Registrovat se na turnaj budete mít možnost od středečního večera, kdy už budou připraveny i kompletní pravidla. Odkaz na turnaj a další informace vám samozřejmě dodáme. Předem mohu prozradit, že neplánujeme banovat žádného hrdinu. Budete tedy moci využít kompletní hero pool. Naopak nejnovější mapa Towers of Doom zatím povolená nebude. Té se na našich akcích dočkáme až po vyladění všech chyb, které obsahuje.



Naposledy upravil/a Fredrik 03.12.2015 v 01:55:33.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet