Blizzcon zná první semifinalisty

První zápasy skupinové části Blizzconu jsou za námi a my vám můžeme představit první semifinalisty. Vítězství ve skupinách a postup vybojovaly týmy Cloud9 a Natus Vincere.

Cloud9 v prvním letošním zápase změřil síly s Logi GIA, se kterým si hravě poradil a vyhrál 2:0. Druhý zápas skupiny A mezi Teamem Dignitas a Teamem YL dopadl lépe pro evropský tým, který vyhrál 2:1. Zápas vítězů byl velice napínavý a Dignitas nedal americkému šampionovi nic zadarmo. Nakonec se z výhry ve třetím zápase radoval tým Cloud9.

Skupina B přinesla souboj mezi Teamem DK a Tempo Storm, čili jeden z favoritů na výhru proti jednomu z nejlepších týmů v historii. Díky výhře 2:1 mohl Team DK vyzvat vítěze druhého zápasu, kde se utkaly Natus Vincere s Brave Heart. Zde, podle očekávání, Na’Vi soupeře přejel 2:0. Zápas vítězů měl přinést opět strhující podívanou, na kterou se všichni těšili. Diváci viděli tři výborné zápasy, kde ten rozhodující vyhráli hráči Natus Vincere a mají tak zajištěné druhé semifinálové místo.

V pátek 6. 11 už přímo na Blizzconu se nejprve utkají týmy o eliminaci. Jedná se o zápasy Team YL vs. GIA a Brave Heart vs. Tempo Storm. Mezitím, co prohrané celky na turnaji skončí, vítězové se utkají v zápase o zbývající místa v semifinále. Team Dignitas vyzve vítěz mezi Teamem YL a Logi GIA. Team DK se utká, buď s Brave Heart, nebo s týmem Tempo Storm.

Semifinálové zápasy se odehrají v sobotu systémem BO3. Velkolepé Grand Finále bude BO5.

Pavouk skupina A

Pavouk skupina B

Na závěr přikládám záznam celého zápasu mezi Teamem DK a Na’Vi, který doporučuji zhlédnout.

Ostatní zápasy skupinové části můžete sledovat na YouTube.



Naposledy upravil/a Fredrik 31.10.2015 v 23:43:35.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

login 30.10.2015 10:40

Team DK vs. Na’Vi - rozhodující třetí zápas byl parádní.. Neskutečný, co Na’Vi předvedli. 6.5/10 IGN

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet