Blizzcon 2014 na Blizzfanu!

Blizzcon. Každý fanoušek Warcraftu, Starcraftu, Diabla, Hearthstonu a Heroesů jistě ví, co to znamená. Ano, hádáte správně! Největší akce, kterou Blizzard pořádá pro své fanoušky. Na Blizzconu strávíte dva dny hraním nejnovějších her, sledováním eSport turnajů a diskutováním s vývojáři společně s několika tisíci vašich kamarádů. Blizzcon se vrátí do Anaheimu již v pátek 7. 11. a bude pokračovat přes sobotu 8. 11., kde budou vyčerpávající diskuzní panely, turnaje, dojmy z hraní, soutěže a mnoho dalších nezapomenutelných věcí.

 

Blizzcon na Blizzfan webech!

A to není vše, co bychom vám, našim čtenářům, chtěli nabídnout. V plánu je mnoho věcí, které se již v minulosti dobře osvědčily. Jako vždy pro vás připravujeme Live Chat, kde budeme psát aktuální dění z Blizzconu, především pak z různých panelů. Jejich přesný harmonogram uveřejníme před začátkem samotné akce. Redaktoři budou ihned po skončení každé prezentace sepisovat a přidávat na web nejnovější informace ze světa WarcraftuHearthstone a Heroes of the Storm.

Opět jsme pro vás sestavili tým, který bude mít tyto věci na starosti. Stejně jako u posledního Blizzconu, ani letos nesmí chybět Hanzík a Jerryky. Chybět nebudou také nejnovější fotografie z jednotlivých programů. Na konci každého dne (čti ráno, protože Blizzcon končí v brzkých ranních hodinách) chystáme velké shrnutí největších událostí

Na co se těšit (neoficiální informace)

Tentokrát se jistě nedočkáme oznámení nového datadisku do WoW, ale pro změnu to bude nový přídavek do Hearthstone! Jistě se také dozvíme datum bety, případně open bety, Heroes of the Storm, jež se stává čím dál tím více žádanou hrou. U WoWka to budou jistě další informace o Warlords of Draenor, ale nesmíme zapomenout na možný teaser (trailer) k filmu World of Warcraft, který je též na spadnutí. Zkrátka, informací bude určitě hodně, očekáváme také oznámení datadisku do Starcraft 2, případně nějaké rozšíření Diabla. Nesmí chybět největší progamingová akce roku. Nejlepší týmy z celého světa budou měřit své síly ve World of Warcraft, Hearthstone, Starcraft 2 a premiérově také v Heroes of the Storm. Na konci turnaje čeká na vítěze, mimo výhry, sláva a uznání!

 

Blizzcon virtual ticket!

Nemůžete se dostat na Blizzcon a i přesto chcete sledovat tuto událost na svém monitoru? Můžete si zakoupit Virtuální lístek, který stojí 25£ nebo 30€ a je k zakoupení na stránkách Blizzconu. Tímto lístkem získáte jedinečný přístup na veškeré živé vysílání z Blizzconu v HD kvalitě po celé dva dny. To zahrnuje kanál pro rozhovory, vývojáře, komunitní akce a závěrečný ceremoniál. Samozřejmě nesmíme zapomenout na to, že je to celé v angličtině, takže si dobře rozmyslete, zda si zakoupíte stream nebo ne.

>>Zakoupit Virtual ticket<<

Bonus loot

Nesmím opomenout také „bonus loot“ pro všechny, kteří si stream zaplatí. Obsahem dárků budou věci do World of Warcraft, Starcraft II, Diabla III, Hearthstone: Heroes of Warcraft a Heroes of the Storm! Navíc dostanete přístup k exkluzivním a limitovaným věcem, které si budeme moci objednat ještě před začátkem samotného Blizzconu. Jestli tyto věci budou dostupné i pro nás, Evropany, zatím nevíme.

 


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet