Yrel - Hero Spotlight a představení abilit

  yrel    hrdina    hero   

Nepostřehli jste nějakou abilitu ve videu? Nevadí. Pojďme si je připomenout:

  • (Trait) Divine Purpose - Pasivní část: Základní dovednosti se nabijou za 1,5 sekundy a zvyšují efektivitu, ale Yrel se pohybuje o 25 % pomaleji. Aktivní část: Příští základní dovednost lze použít instatně a stojí 0 many.
  • (Q) Vindication - Kolem Yrel se vytvoří kruh energie, který nepřátelům udělí 38 poškození a vyléčí Yrel za 96. Pokud bude kouzlit déle, může udělit až 125 poškození a vyléčit se za 320.
  • (W) Righteous Hammer - Yrel se rozmáchne kladivem, udělí 38 poškození a odrazí nepřátele. Pokud bude kouzlit déle, může udělit až 125 poškození a odrazit nepřátele dále. Při maximální délce kouzlení jsou odražení nepřátelé omráčeni (Stun) na 0,75 sekundy.
  • (E) Avenging Wrath - Yrel skočí do označené lokace, udělí 150 poškození nepřátelům a na 1 sekundu je zpomalí o 50 %. Pokud bude kouzlit déle, může doskočit dále.
  • (R) Ardent Defender - Kolem Yrel se na 3 sekundy vytvoří bariéra, která absorbuje veškeré poškození a vyléčí Yrel za 50 % poškození, které nepřátelé udělí bublině.
  • (R) Sacred Ground - Kolem Yrel se na zemi vytvoří plocha, která Yrel dává 40 brnění (Armor) až do chvíle, kdy opustí danou plochu.

Aktualizace: Yrel bude dostupná po 12. červnu.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

WitekCZ
Vít Plchot

WitekCZ je autorem 275 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

4rdyvcz 07.06.2018 16:15

Ach jo, chtěl sem Sombru :/

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet