Tracer - Hero Spotlight a představení abilit

Historicky první hrdina z Overwatche se již blíží k Nexu. Tracer dostane každý, kdo si předobjednal digitální kopii Overwatch: Origins Edition. Pokud patříte mezi tyto nedočkavce, Tracer dostanete 19. 4. Všichni ostatní si ji budou moct koupit v obchodě od 26. dubna. Hrdina disponuje obrovskou mobilitou a zároveň je první, kdo může používat svou heroic abilitu již od samého začátku hry. Dost povídání, pojďte se na ni podívat sami v připraveném spotlightu.

Nepostřehli jste nějakou abilitu ve videu? Nevadí. Pojďme si je připomenout:

  • (Trait) Reload – Tracer může střílet za běhu. Aktivací traitu přebijete zbraně, trvá 0,75 sekundy. Trait se aktivuje sám, pokud Tracer vystřílí všechny náboje. Basic attacks spotřebovávají munici.
  • (Q) Blink – Tracer se rychle přesunuje na novou pozici. Má 3 charge 6 sekund cooldown.
  • (W) Melee – Udělí poškození nepříteli. Tracer preferuje toho nejbližšího. Pokud trefíte nehrdinu, dostanete 5 charge Pulse Bomb. Trefíte-li hrdinu, dostanete 10 % charge. Cooldown 8 sekund.
  • (E) Recall – Vrátí Tracer na místo, kde byla před 3 sekundami, dobije munici a vyčistí všechny debuffy. Navíc zaručuje 1 sekundu nezranitelnosti (invulnerability). 30 sekund cooldown.
  • (R) Pulse Bomb – Vyhodí bombu, která se přilepí na prvního nepřítele. Udělí vysoké AoE poškození, nebo dvojnásobné poškození do jednoho cíle (pokud není v okruhu jíný).
    • Tracer má jen jedinou Heroic dovednost. Je dostupná již od prvního levelu, na desátém levelu si tuto dovednost můžete vylepšit jedním z těchto talentů:
      • Adhesive Pump – Pulse Bomb má o 50 % větší dosah a zpomalí zasažené nepřátele o 60 % na 3 sekundy.
      • Quantum Event – Pulse Bomb nedává AoE poškození. Uděluje vyšší poškození, o 15 % z vaší maximální Energy.
      • Pulse Ammo – Tracer může hodit Pulse Bomb do dvakrát větší vzdálenosti. Basic attacks do hrdinů dobíjí Pulse Bomb o 50 % rychleji.

Údaje u abilit (cooldown, damage...) nemusí být úplně přesné. Jedná se o nejčerstvější informace, které jsou k dispozici. Blizzard mohl při jejím vývoji některá čísla upravit.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sir Finley Mrrgglton 19.04.2016 22:11

Za peniaze, ktoré som minul u Blizzardu by sa dal kúpiť menší dom alebo jachta...... mohli by sa mi odvďačiť tým že si budem môcť vybrať akú postavu mi pridelia do týmu - resp. akú nechcem aby mi pridelili. Najpr slefie kamera, nanič garrisony, potom non-canon dryáda a teraz táto... groteskná ohavnosť.

Daralyn 15.04.2016 22:59

tady je spousta hrdinů co mě zaujali ale Tracer je přesně můj typStejně jako Brightwing tohle dokáže dohnat hráče k slzám

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet