Slevová akce na figurky Heroes of the Storm

Heroes of the Storm je v plném proudu a mezi fanoušky si získává na stále větší oblibě. Toho si je Blizzard velmi dobře vědom, a rozhodl se proto posvětit svým jménem výrobu několika desítek figurek. Některé z nich, ve velikosti cca 18cm a více z dílny společnosti Neca, jsme vám už představili u nás na Facebooku, ty jsou ale zatím hudbou budoucnosti. I přesto není důvod k zoufalství, merchandisingu z univerz Blizzardu je trhu spousta a jednu horkou novinku vám přinášíme i my.

Blizzfan, resp. Heroesfan.cz, přináší našim čtenářům ve spolupráci s obchodem Minotaur.cz exkluzivní slevu na figurky Mystery Mini od společnosti Funko. Tyto figurky ve velikosti cca 6 cm jsou zabaleny v neprodyšných obalech a prodávány jako mystery boxy, nikdo tedy předem neví, jaká je uvnitř figurka, a po rozbalení na vás čeká příjemné překvapení.

     

Slevu na figurky, kterou vám exkluzivně přináší Heroesfan.cz ve spolupráci s obchodem Minotaur.cz, uplatníte během vaší objednávky. Při vyřizování objednávky zadejte na kartě Dodací adresa do pole Slevový kupon kód " bfan27 " (bez uvozovek) a z vaší objednávky bude rázem odečteno 20 % z výsledné ceny.

 

<< KOUPIT FIGURKY >>

 

Pokud si nyní říkáte, co budete dělat s figurkami, které budete mít dvakrát, nezoufejte. Můžete je vyměnit za ty, které vám chybí, buď se svými kamarády, nebo v naší diskuzní skupině na Facebooku.

 

Akce platí do pondělí 3. srpna do 23:59. Sleva se vztahuje pouze na figurky "Heroes of the Storm - Mystery Mini figurka 6cm".



Naposledy upravil/a Kinedryl 02.08.2015 v 17:37:00.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

MGFrost 28.07.2015 15:06

MGFrost
Tak jsem si objednal 3 kousky a uvidím co v tom budu mít. V nejhorším to dám mému synovcovi a mé neteři . Ale věřím že ze 3 kousků alespon jeden bude můj oblibeny hrdina (5/12).
Jako kdybych dostal combo Kerrigan, Tyrael a Arthas nebo viditelna Nova. Tak dětska asi nedostanou nic

MGFrost 28.07.2015 11:31

Tak jsem si objednal 3 kousky a uvidím co v tom budu mít. V nejhorším to dám mému synovcovi a mé neteři . Ale věřím že ze 3 kousků alespon jeden bude můj oblibeny hrdina (5/12).

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet