PTR instrukce

Veřejné testování (PTR) pro Eternal Conflict již brzy přijde a Blizzard nám nyní poskytl informace, jak se zúčastnit, a také nějaké návody, abychom jim mohli poskytnout feedback. PTR ještě není přístupné, ale jak jste se mohli dočíst v novince, tak brzy bude!

The Eternal Conflict přijde v příštím patchi a my bychom byli vděční za vaši pomoc v testování nového obsahu a změn, které přinese 30. 6. Právě proto spouštíme PTR, které započne již dnes 23. 6.

Víme, že mnoho z vás se těší na nový obsah ihned, jak bude dostupný, ale prosíme vás o přečtení následujících instrukcí.

Jak se připojit na PTR?

Připojení na PTR je snadné! Klikněte na záložku Heroes of the Storm v naší Battle.net aplikaci a poté postupujte takto:

  • Klikněte na Region/Account menu pod tlačítkem Play
  • Zvolte "PTR: Heroes of the Storm" v menu a poté klikněte na Instrall
  • Jakmile je instalace hotová stačí kliknout na Play a přihlásit se na PTR

PTR FAQ

Mohu vložit feedback ohledně obsahu následujícího patche?

Samozřejmě! Přihlašte se, zahrajte si pár her a oznamte nám, co si myslíte. Vždy si ceníme vašeho názoru a budeme rádi za kontruktivní kritiku ohledně nového, ale i starého obsahu počas PTR fáze. Nicméně hlavní důvod této fáze je, aby bylo vše při vydání patche funkční. Zaměříme se na odhalování chyb a proto nebudeme moci vložit změny založené na vašem feedbacku dříve než budeme vydávat další patche.

Budu stále mít své hrdiny a skiny na PTR?

Ano. Jakékoliv koupě, které učiníte v Heroes of the Storm budou dostupné na PTR, včetně vašich hrdinů, mountů a skinů. Také bude dostupná stejná rotace hrdinů zdarma jako v normální hře. Nicméně počas PTR bude herní obchod nedostupný a nebudete moci učinit žádné nákupy pomocí peněz nebo zlata.

Co má úroveň a zlato?

Váš Hero a Player level, zlato, odměny a další obsah, který jste si odemčeli v Heroes of the Storm nebude přenesen na PTR. Pochopitelně to funguje také naopak, takže co získáte na PTR se vám nepřenese do normální hry jakmile PTR skončí.

Co Butcher?

Omlouváme se, ale Butcher nebude ke koupi dostupný počas této fáze PTR, ale stále si můžete vyzkoušet náš nejnovější battleground - Battlefiled of Eternity spolu s vyrovnávacími změnami a dalšími zlepšeními. Butcher bude dostupný jakmile přijde patch, tedy 30. 6.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet